Nikad neću shvatiti te kritičare, na mjestu poput bloga je valjda dopušteno objavljivati sve što ne povrijeđuje druge. Netko samo piše, tko zna i hoće objavljuje i fotografije, a lijep tanjur, bio on kućne ili hotelske izrade uvijek je lijepo vidjeti, osim ako netko mrzi hranu, (ne spadam tu). Bojim se da "zvjezdice" često nisu garancija dobre kuhinje, no, dobro je sve probati:))
27.10.2015. (18:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Sviđaju mi se ovi gastroaaranžmani. Slike dobre hrane postavljaju hedonisti - da ja odgovorim uvaženom akademiku!
27.10.2015. (12:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sredovječni udovac
Tu uglavnom samo trcim (tu se okrećem), a hvaljena konoba u tom kraju više ne radi...
27.10.2015. (13:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
sline mi cure gledajući tvoje fotke
27.10.2015. (15:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ti-grica
u tin hotelima ritko je dobra spiza
27.10.2015. (16:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
annaboni
Akademici i spiza !
Od akademika poznam samo Rainera ali o njemu ne bih. Štogod i kajgod--------ti si znalac i hedonista i mislim, tu prigovora nema
27.10.2015. (16:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Više nisam gladna :))
27.10.2015. (16:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Nikad neću shvatiti te kritičare, na mjestu poput bloga je valjda
dopušteno objavljivati sve što ne povrijeđuje druge. Netko samo
piše, tko zna i hoće objavljuje i fotografije, a lijep tanjur, bio on
kućne ili hotelske izrade uvijek je lijepo vidjeti, osim ako netko
mrzi hranu, (ne spadam tu). Bojim se da "zvjezdice" često nisu
garancija dobre kuhinje, no, dobro je sve probati:))
27.10.2015. (18:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zahira
kooolačiii!!!
27.10.2015. (23:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...