Komentari

gtaradi.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Sjedokosi

    dobro je biti govno, nemaš brige imaš lovu. Plaćaju drugi, naravno mi...
    Nevjerojatno kako posvuda za takve sudovi imaju razumijevanja.

    avatar

    26.10.2015. (10:13)    -   -   -   -  

  • Euro

    a govnima nitko nista ne moze

    avatar

    26.10.2015. (12:32)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Radio sam dvadeset godina u tom Coningu. Za mnoge od tih afera sam što slušao, što naslućivao, što znao. No kako to biva, dobivao sam posao i plaću pa sam se držao onog 'ne talasaj'. Moj protest se uglavnom svodio na kritike uz piće i iće.
    Ovo što si napisao, naravno treba dokazati na sudu. No kako nas život uči (vidi slučaj Sanader) to u ovoj državi baš i nije ni preporučljivo ni lako provesti. A obzirom na stav Ustavnog suda u slučaju Sanader, vjerojatno je gro toga otišlo u zastaru, pa ostaje samo da se o tome priča uz logorsku vatru svojoj djeci i unucima kako je bilo kad su 'cvale tikve'
    I na kraju. Vjerujem da si za sve ove marifetluke znao (kao i ja) i prije nego što si ušao u ORaH. Pa zašto nisi o tome pisao onda kad si saznao, a ne sada kada je spomenuti Gospodin nagazio tvoju Gospođu, da budem i ja malo ciničan. Poslijem boja kopljem u grmlje.

    avatar

    26.10.2015. (17:10)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    @semper, jednostavno, onda se nisam aktivno bavio politikom, to kao prvo, a kao drugo, i prije i sada kad mogu kažem svakome da laže tko to i radi, samo što su sad moje zanimanje političirai, u mlađim danima su to bile druge stvari.
    A ako si i ti to znao, zašto si onda šutio, a sad za sve govoriš da su svi isti i sve trpaš u isti koš?

    avatar

    26.10.2015. (19:24)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Pa i jesu. Samo za neke koji se sada penju prema vlasti to se još ne zna.
    Imam dovoljno godina da sam se osvjedočio da je tome tako. Od NOB-a, komunizma, nacionalizacije socijalizma, samoupravljanja, Domovinskog rata, privatizacije, liberalizma, kapitalizma. Sve je to isto od početka svijeta do danas.

    A zašto sam šutio?
    Zato jer mi je o tome ovisila egzistencija.
    Zato jer sam bio sam i iza mene nije bilo nikog (Tko stoji iza mene u ovom strašnom vremenu, Arsen). Zbog istog razloga zbog kojeg šuti i 20-30000 zaposlenih u Todorićevom carstvu i radi za pola plaće u odnosu na onu koju bi trebali dobiti.
    Zato jer i meni, kao i njima nedostaje hrabrosti da snosim posljedice.
    Zato jer nemam nikoga poznatog od velikih odvjetnika niti dovoljno love (jer nisam krao i primao mito) da ih eventualno platim.
    Zato jer mi nitko od članova Vrhovnog i Ustavnog suda nije u rodu (kao svojevremeno spomenutom Gospodinu).
    Zato što se ni onda ni sada ne mogu i ne želim baviti politikom iako to, da li se njome bavim ili ne, nema nikakve veze da li ću ili ne govoriti o kriminalu pojedinih političara.
    Zato što nikada nisam imao dokaze za marifetluke ni spomenutog Gospodina ni ostalih političara. (Usput: neke od tvojih optužbi ne odgovaraju u potpunosti istini, barem koliko ja znam. No to ionako više nije važno).
    Zato što svejedno ne bih ništa promijenio. Otišli bi jedni, došli bi drugi.
    Sjaši Kurta da uzjaše Murta.

    Eto, zato ne vjerujem političarima ni kad darove donose. Kad dođeš u moje godine, ako sam te dobro procijenio, i sam ćeš doći do istog zaključka. Bio bih sretan (na onome svijetu jer prije toga se to sigurno neće desiti) da nisam u pravu.

    avatar

    26.10.2015. (20:02)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    @semper, od srca ti želim da poživiš da te stignem razuvjeriti da nisu svi isti!

    avatar

    26.10.2015. (20:50)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @Gorkić
    Hvala na dobrim željama. No to je čista utopija, nažalost.

    avatar

    27.10.2015. (16:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...