Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • double-trouble

  svaka čast na izboru lokacije, fotkama, opisu...
  nisam nikad tamo bila, hvala što si nam približio to mjesto na ovaj način :-)
  šteta da to sve propada

  avatar

  21.10.2015. (09:26)    -   -   -   -  

 • Dante

  Hrvatski Černobil - barem po stanju nekretnine !

  avatar

  21.10.2015. (10:59)    -   -   -   -  

 • stara teta

  strahota! ne mogu shvatiti da je dozvoljena katastrofa ovakvih razmjera. otpočetka je bilo prigovora na odabir lokacije (vlaga, udaljenost od centra, maglovito područje, podzemne rupe i vode).

  avatar

  21.10.2015. (12:17)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Černobil? Ipak nije radioaktivno. Meni je bila prva asocijacija na Obrovac. Autoru svaka čast, mislim da fotografije treba spremiti u arhivu kao poučak novim pokolenjima kako treba trošiti novac poreznih obveznika. A ne bi bilo loše objaviti barem neke uz članke u kojima nam naši vrli političari s lijeva i desna obećavaju kule u zraku prije svakih izbora.

  avatar

  21.10.2015. (14:05)    -   -   -   -  

 • Agramerka

  Kakva šteta, nisam ni znala da je to u tolikoj mjeri "dovršeno". Bilo bi lijepo kad bi bandinjo ili bilo koji budući gradonačelnik vratio taj novac Zagrepčanima koji su odvajali za to.

  avatar

  21.10.2015. (15:12)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Ovo je prekrasno :-)).
  Da znam ...

  avatar

  22.10.2015. (06:24)    -   -   -   -  

 • Klik

  Ti današnji vandali sigurno nisu deset godina odvajali 1,5% neto plaće...
  Nepovratno.

  Citiram Bandinja u jučerašnjoj emisiji "Zagrebi po Zagrebu" na Radio Sljemenu u vezi isto tako nekih vandalizama: "(...) Nažalost i to je Zagreb i to su Zagrepčani. Sâmi dajemo novce, gradimo (...) onda sâmi ti isti neodgovorni građani to naprave.Vandali. A onda na kraju plaćamo svi mi. To je tako. (..)".
  Najgore mi je u toj priči što najodgovorniji ljudi grada/države ne znaju izaći na kraj s tom (samo)destrukcijom. Zar je: "To je tako" neki zaključak i perspektiva!?

  avatar

  22.10.2015. (08:53)    -   -   -   -  

 • Podsusedaš

  Wow, jedan od boljih postova

  avatar

  22.10.2015. (14:20)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Hvala vam svima na komentarima!

  Da, zanimljivo je to mjesto na kojem se prožimaju razmišljanja o uludo spiskanoj lovi, o vandalizmu, ali i o neobičnoj i po meni na trenutke fascinantnoj prožetosti (ostataka) arhitekture i prirode koja ju prerasta.
  A da ne govorimo o zanimljivim pogledima sa krova!

  avatar

  23.10.2015. (14:25)    -   -   -   -  

 • Smajli

  vau... zivim blizu al nisam još posjetio... nisam znao da je tak lijepo.. meni je.. vidi se da priroda je najjača ipak... no s druge strane velika šteta što N.Zagreb nema bolnicu tu nit igdje na tom djelu... nekak mi izgleda tak napredno za svoje vrijeme kada se gradila, neke stvari ni danas novije nemaju... šteta... al nije da bi se moglo nešto iz toga izrodit, idealno mi izgleda za neki veliki tehnološki fakultet - kampus... no ipak fontane delamo i evo kod mene u kvartu mijenjaju kamene kocke u podu... izvadili su ih 50ak prije 2 tjedna... svaki dan dolaze i stave po dve... idemo delati! ;)

  avatar

  12.11.2015. (20:14)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...