Komentari

broduboci.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Lastavica

    Taman posla da unuku priznam kako ono ne šumi more u školjci,
    nego njegovo uho! Ni pod raznorazno!
    Ne znam zašto je tako, ali na petak trinaesti smo u principu imali
    grozna dežurstva, ona koja se poslije prepričavaju. No, imali
    smo grozna i običnim danima, pa se ipak sve ne može pripisati
    toj blesavoj kombinaciji.

    avatar

    20.10.2015. (11:05)    -   -   -   -  

  • odmak

    Meni je žao broja trinaest pa sam ga sama sebi proglasila svojim sretnim brojem, a drag mi je i petak.
    Zlatni rez je čudesna priča. Govori o jedinstvu svega stvorenog bez obzira što smo toliko različiti od amebe do čovjeka.

    avatar

    20.10.2015. (11:38)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Lastavice, sad možeš odahnuti, nema više groznih dežurstava ;-)
    Odmak, slažem se s tobom, petak je zakon, makar bio i trinaesti :-)

    avatar

    20.10.2015. (20:14)    -   -   -   -  

  • Outremer

    Sidi na misto, evo ti petica, jerbo znaš ključne elemente povisti Staroga Kraja, koje bi tribale biti, po momen stručnomen mišljenju, a koje nije lokalpatriotsko, nego depersonalizirano i objektivno, barenko zaseban kolegij na vakultetiman.
    Sićan se, da je u ta vrimena, dan počinja i završava sa Ajdukon, do te mire, da smo i vironaučne sate prodjipsali sa našin don Maton igrajuć na male branke iza crkve, a pod izlikon, da dica uvate zraka, jerbo jin je dosta knjige u školi.
    A, ona nesriknja trinajstica, visi nad našin katoličkin glavušaman, od dana kada je oni Pilip Lipi, šta je bija ružan ki pašče,a uz pomoć montiranog pape ( prijašnjeg je otrova u roku keks, jerbo mu nije bija poslušan), poapsija templarske glavešine, uključujuć i velikoga meštra Jacquesa de Molaya, i to sve u jednoj noći, i to 13.10.1307. Ne triba ni reć, da je bija baš petak. Spomenuti Pilip, kralj Vrancuske, ne samo da je bija ružan, nego je bija i dužan ki Grčka, Rvacka, Rumunjska , Srbija i Bugarska, em zajedno i na kvadrat, i to poprilićno i samin templarskin bankariman. Ondak je on lipo nji uapsija , optuźija ji za krivovjerje i ćapija sve njiove pokretnine i nekretnine, a bidnoga je Jacquesa, par godina poslin zagradela na skalinama Pont Neufa na Seini. Aj, sad reci , ima li na ovomen svitu poštenja???!!!
    Samo da ti napomenen, čim čouk spomene balun, najskoli našega Ajduka, odma sva ženskadija , utihne, biće da traže šarene slije po drugin blogoviman! Adio!

    avatar

    21.10.2015. (09:20)    -   -   -   -  

  • Pomagačica

    Brode, ja volim Hajduk i ne tražim kičaste slike po blogovima. Što se tiče broja 13 moja svekrva ima taj broj na lančiću oko vrata.Rekla mi je da je to broj sv.Ante koji se slavi 13.6. i njen je zaštitnik.Za nju je to sretan broj a meni je glup kao svaki broj! Adio!

    avatar

    21.10.2015. (11:47)    -   -   -   -  

  • Pjaceta

    13 je sasvim dobar broj, ja ga volim, donosi mi sreću. Možda zato jer se ga puno ljudi ogiba, pa onda ostane više sreće nama drugima :-D

    avatar

    21.10.2015. (22:40)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Davno sam jednom s društvom bio u Trstu. Svi smo kupovali zlatne lančiće i privjeske. Znaš već kako to ide: križić, srce, djetelina s četiri lista etc. Ja sam kupio privjesak s brojem 13 (još ga negdje imam u nekoj kutijici).

    Na poslu smo imali običaj da u elektro-grupi projektanata svatko počasti gablecom za svoj rođendan. Moj pada 18. kolovoza kad smo redovito bili na kolektivnom g.o. Da ne bi ispalo kako se ja častim a druge ne častim. odlučih da za moju grupu imam rođendan 13. lipnja (Dan sv. Antuna, moje drugo ime je Ante kao i mog oca i dida).

    Eto, već tada sam pokazivao da sam - semper contra.

    avatar

    22.10.2015. (15:29)    -   -   -   -  

  • Pomagačica

    Eto dokazi da je nekome broj 13 nesretan broj,nekome sretan a neko je ravnodušan prema njemu.Glavno je da je naš Brod uspio od običnog broja napisati zanimljivi post.
    p.s.ja ću uvijek vjerovati da u školjkama šumi more

    avatar

    22.10.2015. (19:02)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    outremer, hvala na poučnom predavanju ;-)
    Pomagačice, ne daj se smesti
    Pjaceta, mudro zboriš
    semper contra - vrlo dobro!

    avatar

    28.10.2015. (06:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...