Komentari

grobljani2008.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • OLD SCHOOL

    Teska utakmica za igrati, jer ne mozes nogomet igrati po takvom terenu, vode je bilo po svuda, a golmani su bili u mulju. Al teska utakmica i za gledati. Na kraju x kojim mi mozemo biti sretniji, posebice nakon drugog poluvremena. S tim da ovu utakmicu i usprkos golu ni prvo poluvr, nije bilo nista posebno.

    No prije sezone je bio postavljen jedan imperativ, da se ostane u ligi,i rukama i nogama, dobro i drugi imperativ, da se ne raspadnemo. I kad gledam nase na terenu danas mislim da ne mozemo ispasti, a bome ne mozemo se ni raspasti :)

    Sile nize utakmice kapetanski, mlinja probija sve obrane elegantno i ubojito, luka mlad igrac danas a toliko zna i moze, I hoce, jer juniori nakon koliko se ja sjecam dugo vremena imaju ovako dobru momcad i trenera koji to ocito odlicno vodi. Mili, joco, mali basljan svi ti decki pokazuju da znaju igrati, a i boriti se. Jana treba spomenuti jer taj covjek kad dodje najspremniji je igrac a i najvise sebe trosi na terenu. Vlado je napokon pronasao sebe na ovom mjestu i u paru s cindrom koji igra odlicno. Sta onda fali??' Fali snaga, po meni, i zimski prijelazni rok, a i da se decki uigraju. Ovdje stane u recenicu, a u stvarnosti traje dvije godine,

    Slijedeca tekma u Trojstvu u nedjelju, s tim da imamo i pomicanje vremena, tako da se mozda bude igralo i prije 3h, nemam pojma, ali staviti ce se na blog kad se bude znalo.

    Zivjeli !

    avatar

    19.10.2015. (00:14)    -   -   -   -  

  • gledatelj

    Ovo je novi početak i mislim da dečki igraju i bolje nego što se očekivalo! Možda su prosuli neke bodove zbog neiskustva,ali liga je izjednačena i male su razlike,uz možda 2 pojačanja na zimu može se u prvih 6 što bi bilo super!

    avatar

    19.10.2015. (15:12)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    UTAKMICA SE U NEDJELJU IGRA U TROJSTVU S POČETKOM U 14,30 sati !!!!!!

    avatar

    21.10.2015. (14:44)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Šuška se da je jedan naš igrač pao na doping testu...uskoro više informacija o tome

    avatar

    22.10.2015. (16:48)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Utakmica protiv Brezovca se ipak igra u starom terminu,dakle nedjelja,jer gostima zbog juniora ne odgovaraju izmjene.

    Zivjeli!

    avatar

    26.10.2015. (12:56)    -   -   -   -  

  • 14/88

    Šta je ovo, nema nikakvih novosti, a vidim ni old ne piše nista

    avatar

    10.11.2015. (18:39)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Da,vise ljudi me pita zast se nist ne pise....jbga ja sam stvarno sto se tice slobodnog vremena u kurcu, tak da defacto nisu napisani izvjestaji s posljednje 2 tekme, a netko drugi da se tim pozabavi, osusila bi mu se ruka ocito :)

    Dakle, pretprosli vikend smo ugostili Brezovac, pobjedili 4-0 i to je bila jedna od laksih utakmica ovu sezonu.

    Prosli vikend i posljednje kolo u ovoj polu-sezoni je odigrano u Siracu, te smo dosli do prvih bodova u gostima, dakle 1-1, s tim da je Ici dao doista prekrasan gol, kao nekada u najboljim danima kada je pucao slobodnjake s velikih udaljenosti.

    SENIORI SU TAKO ZAVRSILI DEVETI, S TIM DA OSMO I SEDMO MJESTO BJEZE SAMO ZA JEDAN BOD, tako da mozemo biti zadovoljni obzirom da je prije sezone postavljen cilj da se ne ispadne. Preko zime moramo doci do kvalitetnih pojacanja, pregovori su vec u tijeku, neki su vec potpisali na salveti da dolaze, te na najbolji moguci nacin osmisliti pripreme u 2mj.

    Inace, sada u nedjelju su i veterani odigrali takodjer posljednje kolo, i to doma s Bjelovarom 1-1, te su zavrsili na drugom mjestu, upravo iza Bjelovara, te im cestitamo na tome, jer su iza sebe ostavili ekipe Garica i Siraca, Poslije tekme je odrzano druzenje u kuglani.

    U NEDJELJU HERCEGOVACKI SAMPIONI - JUNIORI IGRAJU POSLJEDNJU UTAKMICU POLU-SEZONE, gostuju u Garesnici, utakmica pocinje dosta rano, u 10h, a popodne je druzenje juniora, roditelja istih, seniora i clanova uprave uz janjetinu, Cvarka i raznorazna pica.

    I OSOBNO I U IME HAJDUKA CESTITAM JUNIORIMA JESENSKI NASLOV PRVAKA U ZUPANIJI !!!!!!!!

    avatar

    10.11.2015. (23:14)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Mala ispravka, juniori igraju u SUBOTU, a ne u nedjelju, s pocetkom u 10h u Garesnici, te je i druzenje poslijepodne/navecer u subotu, a ne u nedjelju !

    avatar

    10.11.2015. (23:17)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    U SUBOTU 12.12.2015.g. u 20h u HRVATSKOM SELJAČKOM DOMU ODRŽAVA SE ZELENA NOĆ HAJDUKA 2015.g.!!!!

    Rezervacije stolova kod Štefa (Stjepan Čegec) u PPK-u!

    Cijena 75 kn po osobi, u cijenu je uračunata večera i litra s litrom na stolu!

    VIDIM OSE !

    avatar

    30.11.2015. (18:14)    -   -   -   -  

  • kazo

    tika taka oko pola 3

    avatar

    12.12.2015. (00:43)    -   -   -   -  

  • kazo

    ako je netko slučajno pokupio jaknu više ove subote na zelenoj noći, molim da me kontaktira...

    avatar

    14.12.2015. (17:30)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    kad smo spremali u nedjelju, mislim da se je nest naslo, al nisam siguran da bila jakna. budem se raspitao.

    al to je manji problem u svemu ovome, pitanje je kak da te taj covjek kontaktira

    avatar

    14.12.2015. (22:59)    -   -   -   -  

  • kazo

    golub pismonoša :D

    striktno sms na 099/227-2061

    avatar

    15.12.2015. (00:30)    -   -   -   -  

  • igraćina

    ne znam je li to prvoaprilska šala ali prica se po selu da ce mlada uprava smjeniti sadasnjeg trenera Ivana Stankić i na njegovo mjesto momentalno instalirati izvjesnog Marija Kazdu. Samoprozvanog trenera bez plaćene licence i bez ikakvog znanja o popularnog igrici nogometanja lopte po terenu. Pa me interesira ima li u tome istine?????

    avatar

    25.12.2015. (14:23)    -   -   -   -  

  • Karamba

    Sretan vam Bozic i sve najbolje ;)

    avatar

    25.12.2015. (17:56)    -   -   -   -  

  • kazo

    Prije svega, pozdrav svim prijateljima i budućim kolegama.

    Kao što većina zna iza ovog nadimka Kazo ''krije'' se moja malenkost, Mario Kazda. Ovim putem pokušati ću maknuti ''slona iz sobe'' po pitanju teme novog trenera. Iako sam mislio prepustiti bjelovarskom Zvonu da ima tu čast i prvi objave ove vijesti, došlo je do situacije da prvi napišem par riječi.

    Kao prvo, ne, nije prvoaprilska šala već istina, novi trener ću biti upravo ja. Osobno sam se dogovorio sa, sada već bivšim trenerom, Ivanom da će odradti zimske pripreme te meni prepustiti klupu NK Hajduk iz Hercegovca. Što se tiče licence, dogovori oko plaćanja polaganja licence su u završnoj fazi, tako da je i to gotovo finiširano. Oko mog nogometnog znanja stvarno ne bi pisao, svi koji me znaju ne sumnjaju u to, a najviše mi je drago da su mi SVI igrači, IVAN STANKIĆ te veći dio uprave dali neupitnu podršku na mjestu novog trenera, tako da imam za pravo ne ulaziti u rasprave sa raznim mućkim provokatrima sa ovoga područja koji se pojavljuju sa vremena na vrijeme po ovim stranicama...

    Lijep pozdrav, Vaš Kazo!

    avatar

    26.12.2015. (18:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...