Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Lastavica

    Apsolutno podržavam izjavu Gordane Pehnec Pavlović.

    avatar

    14.10.2015. (12:10)    -   -   -   -  

  • Euro

    samo naprijed..

    avatar

    14.10.2015. (13:31)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    Bez obzira hoće ili ili neće odnosno, smije li ili ne smije, doći do eksploatacije nafte i plina na hrvatskom dijelu Jadrana, istraživanja bi trebalo napraviti jer je to potencijalno značajan gospodarski resurs koji dovodi do prosperiteta. Ona su prekinuta jer su se tvrtke što zbog loše "poslovne" klime u Hrvatskoj, što zbog aktiviranja nekih do sada "zamrznutih" rezervi a što zbog drastičnog pada cijene nafte koji je usljedio u prvom polugodištu ove godine (trenutno su zbog rata u Siriji cijene porasle od 42 na 50 US$ po barelu), povukle.
    Bez obzira što pričali, nafte ima dovoljno za čitavo 21 stoljeće (pa i malo više) a i radi se na povećanju postotka eksploatabilnosti rezervi koji sad iznosi 35% na 50% iscrpivosti što će nafti (a time i plastici) produljiti vijek.
    S druge strane "zeleni" koliko god imaju opravdano postojanje su svugdje financirani (naravno, iz pozadine) od svjetskih bankara koji igraju na kartu rasplamsavanja sukoba između ljudi na svim razinama, sve kako bi vladali no ... to je već tema u pripremi za blog "Novi Svjetski Poredak". ;)

    avatar

    14.10.2015. (13:48)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    Izvrstan komentar Blokiranog. Jedan važan podatak za Hrvatsku. Ovih dana je objavljeno je da se u svijetu trenutno gradi ili će se graditi 90 LNG terminala. SAD preporuča izgradnju Hrvatskoj (to smo i bez njih htjeli već odavno), Međutim kvaka 22 glasi: Trenutno treba u svijetu jedno 5 novih LNG-terminala. Pa kuda da je baš naš među njih 5.

    avatar

    14.10.2015. (16:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...