Komentari

blokirani.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Blokirani

    Novi nastavak iz serijala ...

    avatar

    14.10.2015. (00:27)    -   -   -   -  

  • Zack

    Pratio sam stranicu novog svjetskog poretka za koju ne mogu reči da mi je dostupna. Kada god sam je otvorio na mobitelu, momentalno me izbacilo.
    Ne moramo se zavaravati, svugdje oko sebe vidimo znakove za sve u ovim tekstovima. Kada barem malo pogledamo ispod površine, a žalosno je koliko ima slijepih ljudi koji to ne kuže, odmah vidimo kako i zašto nešto funkcionira. Jasno je vidljiva kontrola medija i svjetskih događaja. Navijam da im ne uspije svoje ideje provesti u djelo, unatoč tome što posjeduju 98 posto ukupnog materijalnog bogatstva...

    avatar

    14.10.2015. (01:41)    -   -   -   -  

  • odmak

    Još uvijek ne vidim dio na desnoj strani teksta. Ne znam zašto je tako, ali teško mi je čitati.
    I bez teorija urote jasno je da novac, uglavnom, vlada ovim svijetom. Ali, ne baš posve, jer ne bi bilo poijesti i ne bi bilo spasa ako je sve samo urota.

    avatar

    14.10.2015. (11:06)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    Odgovor u vezi "vidljivosti bloga":

    U vezi pritužbi na vidljivost, koristim standardni Red and Black (responsive) predložak (iz prvog reda ponuđenih predložaka, tabulator Dizajn pa se vide ponuđeni predlošci) koga preporučuje blog.hr (i za njega odgovara).

    Vidljivost na mom laptopu za tekst je u redu (vidljiv u cijelosti) ali su komentari djelomično odrezani što je pogreška u samom predlošku ponuđenom i kreiranom za nas blogere. Kod otvaranja posebnog ekrana za komentare svi komentari su potpuno vidljivi.

    Na Tabletu i iPhone-u (vjerojatno i na androidima) su veliki problemi sa vidljivošću bloga općenito jer očigledno blog.hr predložak na njima ne funkcionira za što je odgovoran autor ponuđenog predloška, blog.hr, a ne autor i vlasnik blog stranice blokirani.blog.hr.

    avatar

    14.10.2015. (12:24)    -   -   -   -  

  • uninformed

    Slažem se da su bankari pokretači , jer oko novca se cijeli svijet okreće. No, držim da su i bankari samo nečije sredstvo za provođenje sadašnjeg kao i već zacrtanog novog poretka. I iznad bankara postoji sila. Kako je definiran život na planetu u okvirima NWO možemo samo nagađati ili razlagati teme o "urotama", dok stvarnog odgovora nema. Pitanje je da li je sve to zajedno tek fikcija, jer sadašnje svjetske vladajuće elite mogu stanje na ovom svijetu riješiti i postaviti na zdrave noge u svakom trenutku. Zašto onda toliko zaobilaze ?!

    avatar

    14.10.2015. (17:37)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    Zašto se zaobilaze rješenja?
    Možda je odgovor u tome da se u kaosu lakše ostvaruju i (prikriveni) ciljevi a profiti koji se u međuvremenu zbog duljih ciklusa dolaska do rješenja su veći (profit je se ostvaruje tijekom duljeg vremena iz mnogih izvora).

    Jednako, odgovor može biti i u tome kako ljudsko društvo - civilizacija - na mikrorazini fukcionira u okviru kaosa jer se na mikrorazini nikada ili vrlo rijetko mogu znati svi mogući čimbenici koji utječu na (nametnuta) zbivanja pa su planirane akcije uvijek prepune iznenađenja. Planiranje na dulje vrijeme je uvijek neka vrsta "kristalne kugle". Teorija kaosa može dati okvirno rješenje ali ostaje pitanje jesu li "stratezi" uistinu pogodili pravi mehanizam - put - kako doći do željenog rješenja.

    Kada svega toga ne bi bilo, ne bi postojala ni ljudska povijest niti bi naš život u ovom čarobnom (iznenađen ?) svijetu imao smisla. U najmanju ruku bio bi vrlo dosadan i predvidiv a dosada i predvidivost direktno vodi ka uništeju, odumiranju i retrogradnosti. U takvom sistemu čovjek postaje rob a ne slobodno biće. Možda najjasniji "civilizacijski" rezultati toga se vide u svekolikim "rezultatima" koje polučuju dvije oprečne i nepomirljive civilizacije, Kršćanstka i Islamska.

    avatar

    14.10.2015. (19:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...