Komentari

blokirani.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Blokirani

    Novi Svjetski Poredak na način kako to možda i niste očekivali. Zanimaju me vaši komentari ...

    avatar

    13.10.2015. (00:11)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Ništa novo pod suncem! Uvijek je bog Mamon bio protivnik Boga ljubavi, a Isus je rekao: "Gdje je blago tvoje tamo je i srce tvoje!" Na tvoj komentar kod mene reći ću da ništa nije crno ni bijelo pa su i u obrazovnom sustavu različiti iskreni ciljevi i skriveni interesi!
    Bog profita je najprisutniji u reklamama i zabavi, koja se nameće kao osnovni sadržaj života i od nas želi stvorit vjerne i nezasitne potrošače!
    Normalno da su s tim povezane i banke, jer nitko se ne zadužuje kod banaka radi pribav ljanja duhovnih dobara! (Jedino je opravdano kad ljudi zaduživanjem rješavaju osnovne probleme, a banke ne prezaju da i njih dovedu u dužničko ropstvo.)

    avatar

    13.10.2015. (09:26)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Sve te odrednice Novog svjetskog poretka ja osobno ne gledam tako katastrofično. Mislim da nije u pitanju teorija zavjere (možda se varam, ali još me nisu zagovaratelji uvjerili). Naime, svi ti elementi koji se navode u raznim teorijama samo su dio normalnog i logičnog rada - ali povezani ne bi li kod čitatelja stvorili dojam neke loše namjere ili zavjere. Dio su današnjeg redovnog rada, poslovanja i življenja - od stvaranja novih vrijednosti i profita, smanjivanja troškova i povećanja zarade, do ostvarivanja zarade samo tamo gdje to ima smisla (npr. farmacija), pa u tom cilju i usmjeravanja pojedinih tokova. Slažem se da u svemu tome ima i kriminala, ali i to se razotkriva, a unatoč svemu društvo napreduje.
    Ono što želim reći, sve ima svoje povode i uzroke s različitim posljedicama. Katkada nam te posljedice ne odgovaraju, pa smatramo da je to teorija zavjere, a kad nam posljedice idu u prilog, e to je naš napredak i naša zasluga.

    avatar

    13.10.2015. (17:07)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Da se odmaknemo od teorija i od zavjera. Nema toga. Ali negdje ipak netko sjedi i donosi odluke, a ne pita za suglasnost ili mišljenje. S druge strane rjetki pokušavaju logički prodrijeti u strategiju upravljanja, pa to i obznane . To su teoretičari zavjera. Što si bliže pogotku, to si veći šarlatan, idiot, u najmanju ruku publicist.
    Novi svjetski poredak ? Svakako da je negdje u budućnosti. No, pitamo se , da li se prije moramo vratiti na početak ?! Sada smo tek u jednoj od mnogobrojnih faza tog postupka. Provoditelji toga su , ili pronašli formulu za život viječni, ili odlično obućavaju svoje nasljednike, jer sam postupak traje već daleko više od ljudskog vijeka .

    avatar

    13.10.2015. (18:14)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Hajka na banke je samo dio manipulacije mase ;)
    P.S. Svi smo mi robovi prije svega vlastitih slabosti.
    Imamo puno više nego nam treba, ali ipak hoćemo još.

    avatar

    13.10.2015. (18:50)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    U predvečerje dana sa novim postom iz serijala "kako, između ostalih faktora, novac - bankari - stvaraju Novi Svjetski Poreak" zahvaljujem se na zanimljim komentarima.

    avatar

    13.10.2015. (20:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...