Komentari

blokirani.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Blokirani

    Idemo dalje ...

    avatar

    12.10.2015. (10:06)    -   -   -   -  

  • stara teta

    zgodan i pregledan prikaz u osnovu ekonomije i povjesne činjenice koje su nam već odavno utabale život. na žalost, nepopravljivo :(. o istomu govori i kapital (oba autora istog naziva djela) i jedna duhovito-gorka knjiga, graeber d. : dug.

    avatar

    12.10.2015. (10:28)    -   -   -   -  

  • uninformed

    Dakle, stoji tvrdnja da cjelokupna ljudska vrsta na planetu ne može funkcionirati bez bankarskog sustava. Urušavanjem , ma i djela tog sustava, dolazi do kaosa u kojem materijalna dobra nemaju ustanovljenu vrijednost, osim uporabne. Dakako da su i materijalna dobra nečije vlasništvo, pa usljed gubitka određene vrijednosti postaju plijen masa koje ih potrebuju. Nastaje , grabež, bitka za preživljavanje.
    Stoga proizlazi da novac uokviren u bankarske sustave upravlja načinom života. Drugim riječima, život je nezamisliv bez novca i bankara.
    O poštenju se ovaj put ne razmišlja.

    avatar

    12.10.2015. (12:42)    -   -   -   -  

  • stara teta

    hvala na lijepom mišljenju o sličkama. kaj se tiče praćenja tvog bloga, čitam i pratim, nije mi nepoznata tematika, samo mi se čini da je preširoko zahvaćeno, teme su vezane za nekoliko bitnih društvenih pojava, zadiru i u zakone čopora, baš kao i u najtananije osjećaje bilo koga od nas. vrlo vješto izbjegavaš zamku pristranosti. cijeli blog je amalgaam već godinama intrrigantnih sadržaja o čijoj se pozadini zna samo ako se potrudi pogledati u prošlost i pročitati nekoliko ključnih knjiga i znanstvenih radova. doduše, ovdje teško da ćeš naći sugovornike i ozbiljne diskutante. ovdje se čini da blog koristiš samo kao prolazno spremište. mislim da ozbiljnost zahtijeva i ozbiljnije sudjelovnje čitalaca. a blog nije baš pogodni medij za tak nekaj.

    avatar

    12.10.2015. (20:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...