Neobično da na ovakvoj manifestaciji ide rižoto s morskim plodovima, ali poklonjenoj tikvi se ne prebrajaju koštice. Nego kakva je situacija s bučinim uljem u Srbiji, koristi se, koliko se cijeni?
12.10.2015. (09:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Minus40kg, koristi se i cijeni, jedino je i ovdje maslinovo ulje više na cijeni. Manifestacija je bila vrlo bogata, imam program za tri dana, svega je tu bilo, pa se tako desila i promocija dalmatinske kuhinje. Žao mi je što koncert Zvonka Bogdana nije bio u mom danu, nego dva dana prije.
12.10.2015. (09:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dobro da nije sve začinila kiša... i ja sam uspio uhvatiti "ljepši" dio vikenda... zanimljivo, pogotovo ovo s morskim plodovima, zašto ne - pa dobroj hrani je mjesto svagdje gdje su ljudi dobre volje; inače obožavam bučino ulje - ako nikako drugačije, preliti ga po krupnije narezanom ljubičastom luku i posoliti... dovoljno za uživanje... pozdrav
12.10.2015. (09:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lijepa manifestacija za izlet i druženje. volim bundeve, ali, kako je moj muž ( kao i Zvonka ) iz krajeva gdje i nije uobičajena namirnica za jelo, on veli da je to" hrana za svinje ", jer su njegovi na selu je samo za to upotrebljavali :), tako da uglavnom radim gustu juhu za sebe i dijete.
12.10.2015. (09:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
korak
Mnogo je lijepa Kikinda i cijeli ovaj tvoj post kako si ga upakirala. Miriše na jesen, bundeve i smijeh. :)
Baš mi je legao.
12.10.2015. (07:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Nisam poznavala Kikindu, korak 2 od 3, a sad me je očarala.
Bit će još bar dva posta, dosta smo toga vidjeli.
12.10.2015. (07:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
kako je bundeva meni potpuno nepoznata namirnica,
nadala sam se nekom receptu, ali i ova priča
mi je baš vesela :-)
12.10.2015. (07:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Zvonka, bit će i toga, imam sada knjigu "Banatski fruštuk"
i pripremit ću bundevaru po njoj, nekog od ovih dana.
12.10.2015. (07:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
bučijada, osmijeh jeseni... i tvoj osmijeh u zagrljaju utjelovljenih znakova otišlog ljeta... :)
12.10.2015. (08:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dinaja, jako su simpatične te dvije "lutke" Lale i Sose, bilo je
nemoguće propustiti priliku za fotku.
12.10.2015. (08:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Prošle godine smo imali koliko hoćeš bundeve, ove, ni za slikanje:))
Dopada mise post...jako...
12.10.2015. (08:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Mecabg, godinama izbjegavam odlazak na ovu manifestaciju,
a da me pitaš zašto, ne bih znala. Ove godine mi se baš išlo
i evo rezultata!
12.10.2015. (08:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Neobično da na ovakvoj manifestaciji ide rižoto s morskim plodovima, ali poklonjenoj tikvi se ne prebrajaju koštice.
Nego kakva je situacija s bučinim uljem u Srbiji, koristi se, koliko se cijeni?
12.10.2015. (09:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Minus40kg, koristi se i cijeni, jedino je i ovdje maslinovo ulje
više na cijeni. Manifestacija je bila vrlo bogata, imam program
za tri dana, svega je tu bilo, pa se tako desila i promocija
dalmatinske kuhinje. Žao mi je što koncert Zvonka Bogdana
nije bio u mom danu, nego dva dana prije.
12.10.2015. (09:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
odlicno
12.10.2015. (09:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
dobro da nije sve začinila kiša... i ja sam uspio uhvatiti "ljepši" dio vikenda... zanimljivo, pogotovo ovo s morskim plodovima, zašto ne - pa dobroj hrani je mjesto svagdje gdje su ljudi dobre volje; inače obožavam bučino ulje - ako nikako drugačije, preliti ga po krupnije narezanom ljubičastom luku i posoliti... dovoljno za uživanje... pozdrav
12.10.2015. (09:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Hvala, Euro :)
12.10.2015. (09:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Buča je dobra u svim oblicima i čak ljekovita, j.
Kiša nam je pokušala pokvariti, ali nije uspjela,
jedino je padala stalno na putu natrag.
12.10.2015. (09:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Zanimljivo, veselo...i sama joj se namjeravam posvetiti ovih dana, na nešto drugačiji način :)
12.10.2015. (09:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lady rugalica
Volim bundeve, tikve, buče, odlične fotografije.
12.10.2015. (09:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Ima mnogo načina korišćenja buče, V.
12.10.2015. (09:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
I ja ih volim, lady rugalica. Zato sam ovdje uživala.
12.10.2015. (09:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
durica
lijepa manifestacija za izlet i druženje.
volim bundeve, ali, kako je moj muž ( kao i Zvonka ) iz krajeva gdje i nije uobičajena namirnica za jelo, on veli da je to" hrana za svinje ", jer su njegovi na selu je samo za to upotrebljavali :), tako da uglavnom radim gustu juhu za sebe i dijete.
12.10.2015. (09:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Durica, od buče se prave odlične pite, veoma ukusne.
A u Portugalu se od nje prave kremovi za najfinije kolače.
12.10.2015. (10:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Petra
Generalska ulica Petra Drapšina, najljepša na svijetu ;) i kuhar, kuharica i ti! :)
Eh, ta Kekenda :)))
12.10.2015. (10:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Allura, zar nije krasan grad?
12.10.2015. (10:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Petra
Jeste :))
I ne samo grad, već i manifestacija i orgnizacija ...
i vidi se da si se lijepo provela i da si uživala ;)
12.10.2015. (11:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Allura, program je tako dobar da bi tamo trebalo provesti ta tri dana,
a ne samo jedan.
12.10.2015. (11:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
polupani loncici
odličan izlet i genijalna namirnica.... radim od nje juhe, kolace, pa cak i samo pecenu iz pecnice popapam ...
12.10.2015. (11:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...