Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Sjedokosi

    i zašto onda toliko godina do zabrane?

    avatar

    10.10.2015. (16:08)    -   -   -   -  

  • Plastik

    @Sjedokosi - prijatelj i suradnik ovog bloga dr.Simončič davno je to u svojim člancima opisao kao NIMET (Not In My Election Time - ne za vrijeme mog mandata). Da, vrlo providna politika koja se trenutno dodvorila izmanipuliranoj javnosti, a istovremeno odgodila djelovanje odluke za 5 godina, navodno dok se proizvođači ne prilagode, a tada će ionako već netko drugi biti na vlasti.

    avatar

    10.10.2015. (19:26)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Uvijek se nađe drugo riješenje. Baš me zanima bi li ribice u akvariju probale to jesti ? Imaju li instikt za izbor hrane?

    avatar

    10.10.2015. (21:49)    -   -   -   -  

  • Plastik

    @Franjina - baš si me podsjetila, davno sam to pisao na ovom blogu. Naime, svojevremeno sam bio na rivi u riječkoj luci, uz obalu je bilo cijelo jato cipli, i to ne baš malih. Imao sam žvakaću, napravio kuglicu i bacio među njih - niti jedna trznula nije. Žvakaća je lagano potonula. Mislio sam slučajnost, sljedeći puta sam došao s komadićem kruha i sa žvakaćom. Bacio sam najprije žvakaću - opet ni trznule nisu, bacio sam zatim izgledom istu kuglicu od sredine kruha i poskakale su ko mutave, naravno, najbliža ju je pohlepno dograbila. Zaključujem da ni ribe baš nisu glupe. Ako se želite sami uvjeriti - probajte to vi učiniti.

    avatar

    10.10.2015. (23:41)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    Vidimo da Plastik i eksperimentira. Koliko znam, spreman je pojesti i vrećicu jer zna da kako ušla tako izašla. Svaka čast.

    avatar

    11.10.2015. (08:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...