Komentari

blokirani.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Blokirani

    Idemo dalje ...

    avatar

    08.10.2015. (00:28)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Najteže je onima koji su slijepi kod zdravih očiju, a takvih je upravo sada kod nas previše. Koliko se angažira oko imigranata je bolna činjenica za sve koji su ovdje, doma, bez krova nad glavom, u neljudskim uvjetima života, a da se njih nitko ne spomene. I da još dodam o bešteku. Nisu Kinezi jedini krivci što kupujemo njihove žlice, a ni mi mali hrvatski umirovljenici osuđeni na tu robu, i ne samo žlice, nego najveći krivac je ili su oni koji već stoljećima pripremaju novi svjetski poredak, a ovčice samo čekaju na svoj red za klaonicu (figurativno naravno, a možda i ne). Pozdravljam.

    avatar

    08.10.2015. (08:51)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    Zašto je čovjek slijep kod zdravih očiju? Odgovor je strah, bojazan kako izbora nema ali ... Je li uistinu uvijek sve tako crno?
    Alternativa postoji čemu svjedoči čitava ljudska povijest kao takva. Promjene uvijek počinju u pojedincu i njegovom odnosu prema vlastitom životu za što ne treba čekati krajnji trenutak.
    Pa tako dolazimo do pitanja o slobodi. A to pitanje često puta plaši pa čovjek često puta ili pogne glavu, zažmiri ili se napravi da ne vidi umjesto da otvori oči i uzdigne glavu jer je lakše biti rob doli slobodan čovjek.

    avatar

    08.10.2015. (09:59)    -   -   -   -  

  • uninformed

    Činjenica je da i ti tekstovi o sukobima i razlozima između vjera i vjernika jednako odvlače pažnju Zemljana od stvarnih zbivanja koja su u tijeku. Da netko kreira promjene u svijetu je vidljivo, ali izgleda da je ovaj tren taj netko u turbo zamahu, a vjerska pokretačka kampanja (čitaj vjerski ratovi) su tek alat za pokrivanje izvršenja zamišljenih planova.
    Godinama čitamo i slušamo o novom svjetskom poretku, koji je do nema dugo bio negiran od strane svjetskih političkih moćnika, no sada ta strategija jest vidljiva, ali nerazjašnjiva i nitko je više ne negira. Onaj nejasni dio se odnosi na Evropu, koja ovaj tren doista trpi ogromne katastrofalne promjene, ali ni u jednom jedinom strateškom segmentu protokola EU nema pretpostavljenih takvih mogućnosti propasti Evrope. Ne bih rekao da se na to zaboravilo, jednostavno je izbačeno kao nepotrebno jer je sudbina EU nešto drugo, a ne ono za što je stvarana. Kome je trebala sva ta predstava o ujedinjenju Evrope, svi ti procesi oko novih članica, kada nam prilaze i dolaze neprijatelji, osvajači, agresori i uzurpatori, bez ikakvih pravila i protokola koje je morala proći na pr.Hrvatska. Kome služi schengen i za koga je postavljen, zapravo gdje je uopće ?!
    S sarkazmom postavljam pitanje, da li će NATO možda napasti Mađare zbog uporabe protu pješačkih barikada.
    Da li će stotine tisuća došljaka pod krinkom izbjeglica, samo upotpuniti ogromnu brojku od oko 50 miliona već od prije stacioniranih islamista u Evropi. Uz još pretpostavljenih pet miliona onih koji imaju planove doći na ovo područje, EU mirno gleda okupljanje pete kolone u svojem samom središtu. EU nema dostatnu policiju niti vojsku da se obrani. Ovo što se događa je pošast kojoj se nitko neće oduprijeti. Ovo je invazija cijelog jednog kontinenta, ovo je tihi početak trećeg svjetskog rata, no na kontinentu Evrope, kako stvari stoje, neće puknuti ni jedna puška .

    avatar

    09.10.2015. (19:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...