Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Lastavica

    Video je namjerno snimljen, nije slučajno ulovljen.
    Pitam se, da li su baš morali tako drastičan napraviti?

    avatar

    08.10.2015. (07:08)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    Nevažno je je li snimljeno slučajno, što vjerojatno nije. Lastavica je dobro uočila. Ali tražiti 52 lipe za nešto što vrijedi maksimalno 5 lipa je tajkunski bezobrazluk najvišeg stupnja. A u Hrvatskoj ga podupire čelnica ORaH-a i njezin glasnogovornik, inače sveučilišni profesor. Hrvatska je jedina koja se u EU suprotstavila takvim glupim odredbama. Članovi Društva za plastiku i gumu već od 1993. dokazuju neopravdanost povika na vrećice. Najdosljednije i najargumentiranije pridonosi tome član Upravnog odbora Društva i član Uredništva časopisa Polimeri, urednik ovog portala Romeo Deša.

    avatar

    08.10.2015. (08:55)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Skeč. I ja ne bih platila kad mi nabiju vrećicu na glavu. Ha, ha.

    avatar

    08.10.2015. (10:24)    -   -   -   -  

  • kamena

    doista jezivo, kuda ide ovaj svijet :(... i ja tu naplatu vidim kao masku za dobru zaradu i lopovluk, a nikakvo, niti 'r' od rješenja, ni za plastiku, ni za okoliš... i neću, iz principa, platiti ni lipe za te 'njihove' kese, ali šta s tim, kada većina hoće... prvi moji... vjerojatno... :( :)

    avatar

    08.10.2015. (17:05)    -   -   -   -  

  • Bolji zalet

    Ipak malo pretjerana reakcija. :)

    avatar

    08.10.2015. (21:25)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Mi svi doma već odavno koristimo platnene vrećice. Pa se ne uznemiravamo s cijenom plastičnih vrećica, jer koliko god da košta, zašto bi im platio vrećicu pa da ih onda još i reklamiram!

    avatar

    09.10.2015. (01:06)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Tako je počelo, plaćanjem vrećica, skupljanjem kod kuće onih kvalitetnijih, pa reklamne...
    Dopadalo se kome ili ne, teško je zamisliti kupovanje bez tih vrećica...

    avatar

    09.10.2015. (08:24)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Hvala svima na komentarima. Je li spot snimljen ili ne, ne znam, ali je uvođenje nameta zasigurno izazvalo vrlo negativne reakcije. Posebno kod onih koji znaju pozadinu cijele priče (među njima su i čitatelji ovog bloga, zar ne?) i koji znaju da su to čisto ekonomska, protekcionistička i upravo antiekološka rješenja.

    @Gorkić - Stariji čitatelji ovog bloga znaju da su platnene vrećice najgore ekološko rješenje, kada govorimo o vrećicama. Gore su čak i od papirnatih. Neću se ponavljati (ako treba i to ću) a preporučam pročitati post: U korist vlastite štete - ekološki trojan. Vjerujem da će biti jasnije koje su vrećice najmanje ekološko opterećenje za okoliš. Za sva dodatna pitanja, rado stojim na raspolaganju.

    avatar

    09.10.2015. (18:36)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    Poruka Gorkiću, Pri uzgoju pamuka (nije prirodan) prema podatcima Svjetske zdravstvene organizacije otruje se posticidima godišnje oko milijun ljudi od čega umire oko 20 tisuća.

    avatar

    09.10.2015. (20:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...