Komentari

ogmaksimala.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • annaboni

    Oštro, oštro.........
    Obzirom da godp. Manolića nisam i neću čitati ostaje mi pretpostavka, da sve što piše o genetskom kodu odgovara vremenu "barake i Jaruna"

    avatar

    03.10.2015. (21:41)    -   -   -   -  

  • Maks

    Sintagmu "genetski kod HDZ-a" nije upotrijebio Manolić, već autor ovoga bloga nakon spoznaje kako HDZ djeluje iznutra. Naravno uz pretpostavku da je Manolić pisao bez grča.

    avatar

    03.10.2015. (22:35)    -   -   -   -  

  • ***

    Maks piše - "Manolića cijenim zbog njegove principijelnosti u svjetonazorskom smislu......."
    STRAŠNO. Cijeniti udbaša i ubojicu Hrvata samo zbog toga što je napisao knjigu koja Maksu odgovara.
    Autor /Maks/mi je bio simpatičniji kada je pijan bauljao među nama u Izgradnji jer je tada bio samo čovjek. Sada ne znam što se s njim dogodilo jer to je potpuno druga osoba.Frustrirana do krajnjih granica.

    avatar

    04.10.2015. (10:01)    -   -   -   -  

  • uskestaze

    hm, nisam pročitao knjigu no do zaključka o prirodi HDZ, do kojeg se dođe čitanjem knjige, svatko imalo bistar može doći ako pogleda rad i djelovanje HDZ-a kroz proteklih 20 godina. Stranka koju su osnovali udbaši, generali i vlasnici picerija i šverceri hercegovačkog porijekla u Kanadi do danas je ostala takva. Vodi je nekadašnji špija i policajac koji je uhapsio generala Gotovinu ali u isto vrijeme, bez obzira ne veličinu očiju, nije vidio kako Sanader i ekipa "jami"dok mu Jaca nije to prstom pokazala, zatim lik, policajac opet, koji ima švercanu diplomu ali još nije osuđen, ne zbog tog što nije kriv već zbog propusta u istrazi, zatim Šuica koju su na brzinu stiškali u Sabor da bi je zaštitili od istrage s nadom da će dobiti izbore i vratiti joj imunitet, pa zatim Hebrang koji nije lažljivac već samo "ponekad ne govori istinu", nedorasli Jandroković kojeg ne moram posebno opisivati i slična ekipa. Kalmetu su malo ostavili sastrane jer će za par dana i on put Remetinca gdje bi također mogli održati kakvu klauzuru ili skup HDZ-a.

    http://ogulinskeuskestaze.weebly.com/

    avatar

    04.10.2015. (12:43)    -   -   -   -  

  • ****

    Možda Maks ima pravo cijeniti principijelnost što se tiče Manolića. Ja čitam njegovu knjigu i u njoj iznosi što je sve radio u starom sistemu i ovom novom. Ali on to nije kao ostali skrivao ni u javnosti.
    A ja sam došao u knjizi do operacije Labrador koja je bila i hrvatska i jugoslavenska. Ista grupa radila za oboje. Na stranici 255 Manilić je napisao da Tuđman bio okružen agentima JNA kao svojim suradnicima od povjerenja. Od 45 dužnosnika oko Tuđmana 38 su bili suradnici civilnih i vojnih obavještajnih službi starog sistema. Ti isti suradnici su vikali su "drž'te lopova, Manolić je Udba" Tako piše Manolić, javljaju četiri zvjezdice.
    Osim toga Manolić je izbačen iz Partije 1970. zbog nacionalizma i uzet mu je pasoš.

    avatar

    04.10.2015. (19:38)    -   -   -   -  

  • .

    Manolića za sveca. Odmah.

    avatar

    05.10.2015. (09:54)    -   -   -   -  

  • domaći izdajnik

    Bravo Maks..
    Preporučujem ti još jedan uradak koji se bavi na vrlo osebujan način Tuđmanovim marifetlucima iz ranih devedeseth. Autor je Darko Hudelist a knjiga se zove Banket u Hrvatskoj. Za nevjerne Tome činu ju svjedočanstva osoba iz tog doba i analiza autora.
    Fino štivo kao prilog zadanoj temi bloga...
    lp

    avatar

    06.10.2015. (09:51)    -   -   -   -  

  • I.P.Broj

    samo za drugarku francu i društvo s prvog kata nastup voljenog vođe u emisiji Gorana Rotima
    uživajte:

    http://www.telegram.hr/politika-kriminal/tomislav-karamarko -ne-zna-nabrojati-pet-sektora-koje-planira-razviti-kao-premijer/

    avatar

    06.10.2015. (14:49)    -   -   -   -  

  • fran

    Dobar dan!
    Stare loše navike autora bloga. Pred izbore traži koji je zgubidan gdje izgubio savjest pa da isto prikaže pozitivno. Zar ti je Manolić uzor? I ono što sam dobra mislila o tebi, Maks, bacio si u kanalizaciju. Ma i nije bilo tega puno pa te i nije šteta.
    Skoro svi nabrojeni u jednom komentaru su sprdnja sa sustavom i "pravom" našim domaćim, komunističkim. Polančec? Ako kao ministar nema određeno pravo raspolaganja financijama onda i nije ministar. A što jeste je predugačak popis. Što je to on pokrao? Dao je u svojim kompetencijama i mogućnostima lokalu. Ko i mnogi prije i poslije njega! Ma kakva INA! Bez dokaza je čovjek optužen! Ko u doba tite. I to je nekima kriminal. Ma kriminal je tako osuđivati ljude bez dokaza, samo sa dogovorenim svjedočenjem.
    Nastavite vi poneki novi komentatori na ovom blogu koje je Maks našao na Jakuševcu (možda u Sodolu?) sa svojim glumatanjem bespućima hrvatske naive. Jedina greška pok. Tuđmana je pokušaj pomirenja jer druga strana nije za to. Doista vas treba ............namazati kolomazom i pustiti u perje.
    Na kraju generalni osvrt na ovaj (i prošli) post je razočaranje što još postoje maksi, ali za mene nanomaksi.

    Pozdrav!

    avatar

    07.10.2015. (14:01)    -   -   -   -  

  • ****

    fran hitno na pregled u podrum. Ja pratim ovoga Maksa i pitam se u kojemu si to ti filmu? U ova dva posta ni jednom nije spomenut Polančec, a ova ga stavlja u prvi plan. Polančec je osuđen za rasvjetu na stadionu Osvit u Đelekovcu, na stadionu na kojem sam imao čast igrati 1965. godine. I neka je to napravio. Sve ono drugo što je činio nije bilo moralno.
    Kao što bi i Tuđman bio u Hagu da nije pretekao tužitelje!

    avatar

    07.10.2015. (20:47)    -   -   -   -  

  • ....

    a komentar u prošlom tekstu? Weteranov. Ki triba u podrum? Zvijezde, pa samo za to je i osuđen! Bravo Fran.

    avatar

    09.10.2015. (08:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...