Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Sutla na Zavrtnici.
    Onda smo opet išli u Graz :-)).

    avatar

    01.10.2015. (09:29)    -   -   -   -  

  • Veky

    Što se tiče "mrtvih linkova"... dosta ljudi ne zna za web.archive.org. Dobivaju ogromne pare od USA vlade i razmišljaju prilično dugoročno o čuvanju weba. Sami crawlaju dosta toga od popularnih stranica, ali možeš im i dati bilo koji link trenutno dostupan i spremiti ga za "vječnost". Primjer, kao što sam napravio s prvim: http://web.archive.org/web/20151002063418/http://www.vecernji.hr/kompanije -i-trzista/u-krizi-najbolje-profitirale-trgovine-u-kojima-se-ne-kupuje-na-i mpuls-265771

    avatar

    02.10.2015. (08:37)    -   -   -   -  

  • lion queen

    netočno... napraviš mali kiks i webarchive te doživotno kazni... imala sam web stranicu i kad je google uvodio nova pravila, trebalo je staviti datum rođenja. ja stavila datum nastanka stranice, koji je bio "maloljetan"... oni automatski ugase stranicu i zatraže od mene osobne podatke, presliku osobne iskaznice i td. naravno, obzirom da se radilo o stranici jedne udruge, nisam im htjela dati svoje privatne podatke i gotovo!!!! nestala mi stranica, koju sam uređivala pet godina, sa svim tekstovima i fotografijama... skinulo je čak i sa webarchive... badava sam im pisala da se ne radi o maloljetniku, da pročitaju i vide da je stranica odraslih osoba... ništa... end... the end!!!! beskrupulozna gamad... tako da nema ništa od webarchive, ako big brother to naredi.

    avatar

    02.10.2015. (18:13)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Uf, nije me bilo u gradu i pri kompu ovih dana pa nisam ni skužio da sam na početak posta ulijepio krivu fotku! Pardon! (I hvala svima koji su me mailom upozorili na grešku!)

    Što se arhiviranja tiče, ja se trudim raditi backup bloga kao niza tekstualnih i html fajlova pa ako jednog dana blog.hr i zamre ostat će neki zapis iza mene. :)

    avatar

    05.10.2015. (09:30)    -   -   -   -  

  • Ranmi

    Super Konzum na Vukovarskoj je otvoren krajem 11.mj. prije tocno 20 godina, 1995.
    Osobno sam bio na otvorenju, ali u popodnevnim satima kada je ceremonija završila,pa sam kao osnovac bio poprilično razočaran - nije bilo nikakvih promocija,degustacija, akcija - ništa što bi dijete razveselilo.
    A nekako mi je ostalo u sjećanju kao i da nije sva rasvjeta radila,a i postojeća kao da je bila od fluoampi tako da je unutra bio pomalo turoban dojam ko da si u nekoj poluosvjetljenoj radničkoj hali. Bio je i odvratan,hladan i oblačan kasno jesenski dan, ugl. ne idealno za otvorenje biločega.

    Tada prvi ducan takve vrste i veličine u RH, neka netko navede koji je bio sljedeći ako mari za tu temu.

    avatar

    02.12.2015. (23:48)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Ranmi, super da si dodao i tu informaciju! Inače, evo linka na moj tekst na web portalu Pogledaj.to gdje sam detaljnije pisao o promjenama posljednjih desetljeća u trgovinama Zagreba:
    http://pogledaj.to/drugestvari/od-samoizbora-do-hipermarketa/

    avatar

    03.12.2015. (14:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...