Komentari

gtaradi.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • O-da životu!

    Dobro pa ne nosim košulje! hahaha
    Za nas koji radimo s ljudima je bitno da smo dobri psiholozi. :)
    Pozdrav, Gorkiću!

    avatar

    30.09.2015. (11:16)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    ukinimo bećarac! Tužba nije odbačena! Ukinimo nas! Guza kao takva ne postoji! Dotična to nikada ne radi (koliko se puta u danu naguzi bez ikakve namjere?) Utuživo je sjedati bilo gdje, utuživo je pobirati ključeve jer su ti pali. U svakom slučaju okreni guzu zidu - sigurno je sigurno!

    avatar

    30.09.2015. (11:33)    -   -   -   -  

  • Euro

    jedu govna bez veze...

    avatar

    30.09.2015. (11:55)    -   -   -   -  

  • križar

    Bećar se samo pozove na sudsku praksu - "guranje prsta u šupak je rukovanje"- crno na bijelo, arhivirana pravomoćna presuda jednog suca..Đizus, slažem se i sa sjedokosim i s eurom i da se dalje ne guzeljam evo mojih "sotonski stihova"-

    naplaćat ću se kazni kuna vreće, al bećarac pivat , men zabranit neće-ijujuju (iz pozdanih izvora doznajem da je i ijujuju pred zabranom ocjenjen kao huškački i divljački, u najužoj sprezi s anarhijom pa stoga dok još javno mogu ijujujujuju)

    avatar

    30.09.2015. (12:18)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    bećarac nije bećarac bez takvih stihova.
    da se nađem u takvoj situaciji reagirala bi na dva načina. ili bi se nasmijala, ili ako me odmah uhvati inspiracija vratila bi mu istom mjerom.
    moja guza prevelika je zate,
    daj mi broj moba svoga tate. :-)
    zaboravih, ijuju.

    avatar

    30.09.2015. (12:32)    -   -   -   -  

  • Mela

    Ja bih se slatko nasmijala i zaojkala: Oja noja dođi lolo moja, ooooooooooooooooooooooooooj

    avatar

    30.09.2015. (15:43)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Čuj, šalu na stranu. Nisam bio na licu mjesta, ali pretpostavljam - policajka je osiguravala skup, a bećar ju je s pozornice provocirao pred nekoliko stotina prisutnih. Ipak je bila na dužnosti. Da se je sjetila trebala mu je odgovoriti: "Ne fali mi se mnogo, ja došla, ti nisi mogo". Ali, ipak je ona na dužnosti.

    avatar

    30.09.2015. (22:50)    -   -   -   -  

  • križar

    Plastik, viteže moj plemeniti dragi, Slavonci su ti čudo, nit nas granatiranje,zapaljene kuće,zbjegovi,život u podrumima, nit poplave,nit "izbjeglice",nit ovrhe, nit blokade nit ikakva "civilizacijska" pizdarija skršit ne može- Slavonka sam i time se ponosim, a tko se bećarca straši - e nek se u tri dražesne čipke goni - kad nestane običaja, nestade i nas - nek to sve "umne" plaši!

    avatar

    01.10.2015. (00:14)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Nije ona jedina. Ima mnogo njih, jedan se mota i na ovom portalu, koji se prepoznaju a da uopće nisu izrijekom prozvani.

    @križar
    Vidim da si upotrijebila izraz 'dražesna čipka', pa te nadopunjujem s matematičkim izrazom poznate i u Hrvata opće prihvaćene psovke: ajd u 55. permutaciju čipke materine. :-)

    avatar

    01.10.2015. (14:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...