Komentari

grobljani2008.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • OLD SCHOOL

    Prelijepi završetak tjedna u Hercegovcu. Tri boda osvojena i već se lakše diše pri pogledu na ljestvicu.

    Prvo poluvrijeme jedno od boljih koje sam gledao od kada su se dogodile sve ove promjene u klubu. Igralo se povezano i s puno kombinatorike. Nakon prelijepe akcije kojom je citava obrana gostiju izbacena iz igre Mlinja je poentirao za 1:0. Tako se je i otislo na odmor.

    Drugo poluvrijeme je ipak nesto bilo losije, ali decki su na terenu nasli snage i obranili vodstvo, te opet nakon jedne lijepe akcije smo izborili cisti penal, koji je poentirao nas kapetan Shile i pobjeda je bila u dzepu.

    Do kraja tekme smo imali jos sansi, od kojih jedna mrtva, ali je ostala neiskoristena, no i Cazma je imala zrelih sansi koje nisu realizirali, sve do samog kraj utakmice - kada u sudackoj nadoknadi smanjuju vodstvo nasih na 2:1 sto je i konacan rezultat utakmice.

    Moram pohvaliti Robija, decko je skinuo dva zicera gostima i makar je jedan on najmladjih, decko odraduje utakmice kao da ih ima sto u nogama. Cindra se lagano ali sigurno namece u jednog od najstandradnijih igraca koji gotovo perfektno odraduje svoju zadacu. Uz njih bi izdvojio Shileta koji je odigrao onako kapetanski i zabio gol. Janu hvala jer je pod virozom i zelucanim problemima potegnuo u Hercegovac kako bi sebe ugradio u ova tri vazna boda, i bome se je ugradio do jaja. Mlinja, Mlinja je dao gol, izborio penal i sve vise lici na ubojitog napadaca od kojeg ce obrane protivnika morati strahovati. I ostali decki su bili na visini zadatka, ali ovi naborajani su mi u nedjelju bili za stepenicu iznad svih. Na kraju zasluge trenera su nesporne, jer se sve vise vidi njegov rukopis s brojnih treninga.

    Publika je bila brojna, na mahove se navijalo, i bodrilo domace decke, a nakon utakmice opet prava festa prvo u kuglani, a onda i po kafićima.

    Na samom kraju dana, tamo u jutarnjim satima ipak dogadaj koji je sve nas zavio u lose raspolozenje, jer je nas prijatelj i clan hajdukove obitelji imao prometnu u kojoj je prosao s teskim ozljedama, ali ipak najbitnije je da je ziv i svi mu zelimo sto brzi oporavak kako bi nas sve opet uveseljavao na druzenjima i kako bi na terenu opet skolovao nase mlade golmane.

    Zivjeli !

    avatar

    28.09.2015. (22:25)    -   -   -   -  

  • hajdukovac

    mangi brz oporavak pa da nam se brzo vrati stari hajdukovac

    avatar

    30.09.2015. (20:45)    -   -   -   -  

  • Pravaši

    Prvaci..trenutni. Cirkus, a i trener im malo jači. ..

    avatar

    04.10.2015. (21:35)    -   -   -   -  

  • Načelnik

    Manga legenda.Svaka čast ! Nije dobio niti A licencu na klupski račun, niti posao, niti 100.000 kuna, nego polomljen došao bodriti svoj klub. Legenda si MANGA !

    avatar

    04.10.2015. (21:51)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    BRISAN JE NIZ KOMENTARA KOJI NEMAJU DIREKTNE VEZE S SPORTOM,UTAKMICOM,IAKO NEKI MORA SE PRIZNATI POGADAJU DIREKTNO U SRZ ISTINE.... TRENER GOSTUJUCE EKIPE JE JUCER BIO TU,I MOZE MU SE SVE RECI U LICE UMJESTO TU PISKARATI PO BLOGU!!!

    Do cjelokupnog i redovitog osvrta na utakmicu koji valjda danas bude na blogu,SVE CESTITKE IGRACIMA KOJI SU POKAZALI DA JE HERCEGOVAC NEOSVOJIVA TVRDJAVA GOROPADNIM PROTIVNICIMA KOJI SU MJESECNO PLACENI IZNOSIMA KOJI NEMAJU NIKAKVU VEZU SA REALNOSCU RANGA U KOJEM SE NATJECEMO

    avatar

    05.10.2015. (08:20)    -   -   -   -  

  • börtönőr

    Ajmmmmmoooooooo

    avatar

    06.10.2015. (08:31)    -   -   -   -  

  • börtönőr

    Kcer mi ovih dana najlakse zaspe kada brat pjeva"Berece,Berece stigle su te nesrece..."

    avatar

    06.10.2015. (08:34)    -   -   -   -  

  • Beusan

    Prvi gol poklonjen gostujućoj momčadi iz dosuđenog nepostojećeg kornera. Prema taktici teško bilo shvatiti tko je plaćen od strane igrača i trenera s A licencom. Očito se godinama krivo ulagalo u Hajduku Hajduk sada ima mladost, borbenost i budućnost bez parazita.Samo tako treba nastaviti od uprave, trenera do igrača. Kapa do poda!

    avatar

    06.10.2015. (10:13)    -   -   -   -  

  • cindra

    Evo ima jedan vrlo opširan osvrt na našu utakmicu sa Berekom na sportnet forumu pa evo link tko želi pročitati :

    http://www.hrsport.net/sportnetklub/nogomet-1/1-znl-bjelovarsko-bilogorsk e-zupanije-2015-16-294042/2/

    avatar

    06.10.2015. (12:52)    -   -   -   -  

  • kazo

    Nemojte slučajno da čujem da ne dolazite na treninge!!

    avatar

    06.10.2015. (13:21)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Da,to sam i ja htio napisati,treninzi i treninzi i samo treninzi.

    Inace ovo na linku sto je stavio Cindra,to je sluzbeni izvještaj utakmice,ne znam odakle mu to....

    avatar

    06.10.2015. (13:41)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Kazo danas si dobio minus,nije te bilo na treningu

    avatar

    07.10.2015. (21:22)    -   -   -   -  

  • kazo

    zato sam i napisao da ne dolazi u obzir da čujem izostanke sa treninga pošto imam obveze u SB...

    Malo pripazite tamo što mi Ići i Šile rade....

    avatar

    08.10.2015. (14:58)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Slijedi nešto za rubriku VJEROVALI ILI NE


    Dale u nedjelju u Pisanicu dolaze predstavnici FIORENTINE IZ ITALIJE kako bi gledali našeg kapetana Ivana Čegec.
    ec.[/B]

    Naime, do ovoga nije došlo slučajno, vjerojatno je svima poznato da su naše najmlađe kategorije nedavno na inozemnom turniru svladali dečke iz Italije, i tada su nas valjda počeli pratiti, te su navodno imali i već dvije utakmice prikrivenog čovjeka u Hercegovcu, a svi znamo da je Šile te dvije utakmice odigrano fenomenalno, tako da je ostalo išlo samo od sebe.....a to samo od sebe je da su poslali mail na adresu kluba i najavili se da dolaze gledati Šileta, radi eventualnog transfera u Italiju.

    Nakon što je Šile kontaktiran, ostao je zabezeknut od vrijednosti transfera i još uvijek mu je vilica isčašena, te je morao zatražiti bolovanje jer ne može takav pred djecu, mislim s tako nakrivljenim ustima, tako da je sada ustvari upitan i njegov nastup u nedjelju, a samim time i taj transfer.....eh živote....

    avatar

    09.10.2015. (13:31)    -   -   -   -  

  • HNS

    NIJE SVE U HRVATSKOM NOGOMETU NEGATIVNO - ADEMI JE POZITIVAN !!!!!!!!!

    avatar

    09.10.2015. (17:37)    -   -   -   -  

  • Shile

    Istina je, ali ne u potpunosti. Savjetovan sam od celnika tog kluba da se primirim nekoliko dana i sad je transfer realiziran, pa mogu javno istupiti. Bas letim iz Italije i mogu reci da su dojmovi prekrasni, Nikola Kalinic me upoznao sa svima, a specijalno je doletio zbog mene s priprema repke, Mamic ga pustio. Hvala svima na 23 prekrasne godine u klubu.

    avatar

    09.10.2015. (19:01)    -   -   -   -  

  • Drug

    koji ste vi konji paradni, ja jebeno ne vjerujem, :-)))))))))))

    avatar

    09.10.2015. (19:39)    -   -   -   -  

  • More News

    Kako neslužbeno doznajemo od izvora bliskom klubu, transfer je realiziran pod veoma čudnim okolnostima. Naime, većina članova uprave apsolutno nije ništa znala o pregovorima sa Fiorentinom, kao ni sa potpisom Sileta za istoimeni klub. Transfer je odrađen pod velom tajne predsjednika i par članova uprave (njegovih ljudi). Uprava kluba naprosto je ostala zabezeknuta, kao i mi kada smo saznali iznos transfera, od kojega se ledi krv u žilama. Za sada niti jedan euro nije sletio u blagajnu kluba, a neslužbeno doznajemo kako bi se raspodjela novčanog iznosa transfera samog igrača, predsjednika i njegovih podobnika trebala obaviti ovih dana u jednom poznatom zagrebačkom restoranu. Pokušali smo telefonski doći do predsjednika, no mobilni telefon je isključen, isto kao i Šiletov, ali naš novinar je proveo noć ispred Šiletove kuće, gdje je zamjetio auto nepoznate registarske oznake, kojim će se vjerovatno uputiti u bijeg od bijesnik navijača Grobljana.

    Trener kluba kada je saznao za ovaj transfer, revoltiran svime, pokušao je skočiti sa najviše planine u samom selu, ali to je spriječeno u posljednji trenutak i on je sada zbrinut na odjelu dječjeg vrtića i nalazi se u sigurnim rukama teta, te mu je stanje stabilno.

    avatar

    10.10.2015. (10:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...