Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • borivoj

  Kada se vizije počinju ostvarivati...

  Trnovit je i krvav put izdvojiti se od mase, pičiti po svome, živjeti viziju. Biti ismijavan, lud, sa daskama koje nisu sve u glavi, ali uz dovoljno vjere i hrabrosti, vizije se počinju ostvarivati.
  Tako, gotovo svakodnevno, upoznajem ljude koji napuštaju „sigurne“ poslove i iste takve firme u kojima su nezadovoljni, gube zdravlje i nemaju za život, kamoli za ratu kredita. Ljude koji su odlučili svojim primjerom i hrabrosti prekinuti genetski usvojene obrasce da bi svojoj djeci pokazali da se može. Može se! Imam dokaze, žive ljude. I sama sam jedna od njih...
  Samo se treba otvoriti za nove spoznaje i biti hrabar, živjeti u svijetu kojeg kreiraš sam, ne dozvoliti da te taj isti svijet uvjeri u suprotno, piše Oda životu.

  Post sa BLOG.hr

  avatar

  28.09.2015. (08:42)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Priznati svoju pogrešku znači prvenstveno priznati sebi da nisi savršen, da osim vrlina posjeduješ i more mana. A to nije baš lako jer je tu ego koji se žestoko buni, cvili i viče... Kad sami sebe prihvatimo nesavršenima, cijeli svijet će biti blagonakloniji prema nama, jer ga čine jednako takvi ljudi...

  Komentar sa BLOG.hr - > Dnevnik jedne razvedenice @ Oda životu

  avatar

  28.09.2015. (08:50)    -   -   -   -  

 • borivoj

  ŽELE DOĆI DO VAŠIH OSOBNIH PODATAKA  Poziv dolazi s broja 3858009903  Predstavljaju se kao djelatnici T-com-a.  Pod izgovorom da vam žele ponuditi povoljniju tarifu u korištenju mobilnog telefona traže od vas ime i prezime, datum rođenja, broj osobne iskaznice....  Provjerom kod T-coma utvrđeno je da pozivi nisu u njihovoj organizaciji, već da se radi o pokušaju prijevare.  S informacija MUP-a na telefonu 192 savjetovali su nam da obavezno slučaj prijavimo dežurnoj službi MUP-a u najbližoj policijskoj postaji.  Takvim osobama nipošto ne dajte svoje podatke jer vam se može dogoditi da ostanete bez kompletne imovine.  Ovu poruku proslijedite svim prijateljima i poznanicima kako bi zaštitili što više naših građana.

  avatar

  28.09.2015. (09:23)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Eh, rujan je već skoro prošao, šteta što nisam mogao doći na kotliće. Pozdrav.

  avatar

  28.09.2015. (12:11)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...