Komentari

nakrizanju.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • jelen

    Taj hmelj kad me oplete onda mi ostane crvena crta ko ogrebotina koja bude i ispučena ko da malo otekne i traje tako par dana, brijem da sam alergičan na to. Čudno, a u pivi mi ne smeta :-S

    avatar

    25.09.2015. (18:32)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Zanimljiva biljka zgodnog imena Humulus lupulus za koju kažu da smiruje, što je i dokazano, ali otkad ne pijem pivo nemam probavnih smetnji (prenizak PH i kvas).

    avatar

    25.09.2015. (23:37)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Jelen meden;
    istina je živa, taj hmelj ima opako grube i oštre stabljike, nema načina da ih primiš a da te ne oderu ili barem da nisu neugodne.Najbolje ih je dirati s rukavicama, ako baš moraš...
    Na sreću, to je kao i kod svih ljudi; nekoliko mana i za protutežu nekoliko divnih osobnih crta (obično ako jedna stvar ide u jaki minus druga jednako jako ide u plus hehe) - tako da hmelj ima zaista neodoljivo simpatične 'zvončeke' . :)

    gogoo;
    aha, vidiš, vidiš, ti si mi možda sada otkrio zašto u stvari ja ne volim pivu. Mislim, neke su mi okusom dobre, a neke slatke tamne još i bolje. Ali, to,osjećam, nikada nije bilo moje piće. Možda zaista zbog kvasca, koji mi i drugdje smeta, čim se osjeti ili ga ima više.

    Hmelj smiruje, ako mene pitaš, kad gledam kako se njegovi zvončići sramežljivo ljuljkaju ,onak diskretno, na vjetru. :)

    avatar

    26.09.2015. (09:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...