Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • annaboni

    Šta je ovo ?

    Ja koja ne kužim kemiju i plastiku uvijek prva komentiram

    avatar

    24.09.2015. (15:50)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    Problem na koji Plastik ukazuje je dvojak. Proizvodnja plastike u Hrvatskoj je građena u mračnim vremenima, sada kada je sve zasjalo uništena je. A pridonosila je izvozu u zadnjem razdoblju prije uništenja oko 200 milijuna eura godišnje. Imala je stručnjake sposobne da poučavaju potencijalne kupce, kao što to rade druge velike kompanije koje prodaju materijal. Prerađivači surađuju s proizvođačima opreme. Misle da je to dovoljno. I smatraju da je podupirati rad Društva za plastiku i gumu s 1 000 ili 2 000 kuna godišnje nepotreban trošak. Međutim čini se da ni proizvođači plastičnih vrećica nisu ništa naučili što znači DPG. Ono je organiziralo obranu vrećica, NJegovi članovi, uključivo člana Upravnog odbora R. Dešu su najviše pridonijeli tome da je Hrvatska bila jedina koja je glasala protiv zabrane. Naime zabrana nije bila ekološki opravdana već ekonomski motivirana. No o tome je na stranicama ovog portala bilo dovoljno riječi.
    Nego nova, neprovjerljiva vijest iz Brisela. Sprema se nova zabrana. Staklene ambalaže na brodovima jer na hrvatskim brodovima piše da se ne može odrediti vrijeme raspada te ambalaže koja također opterećuje mora. Ali piše da se kese (vjerojatno plastične) raspadaju poslije 450 godina. A postoje tek pedesetak godina. Mnogo jaki dokaz rekli bi neki.

    avatar

    26.09.2015. (08:39)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    Annabony kaže da ne zna kemiju i plastiku ,a prva komentira. Za plastiku nije dovoljno znanje kemije. Plastika je puno više,strojarstvo i elektrotehnika, građevinarstvo itd. Prema tome Plastik radi za sve njih jer vas upoznava s tim područjem u cjelini.

    avatar

    26.09.2015. (17:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...