Komentari

spigorovski.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Kojotica

  inače, do kraja ovoga mjeseca očekuju nas čak dva smaka svijeta. jedan sutra, 24.09. i drugi u ponedjeljak 28. dobra stvar je da padaju na radne dane i neće nam sjebati vikend. i da, fale zombiji za kraj.

  avatar

  23.09.2015. (23:26)    -   -   -   -  

 • stara teta

  ma treba samo malo pročeprkat po alternativnim sajtovima, našlo bi se i toga, ha, ha. izvjesne grupice koje šetaju gradom i iza svake flanjke zaskaču ljude, nude im šarene slikice i straše apokaliptičkim obećanjiima iz prve ruke, uvijek istog izraza lica, istih rečenica, iste prošlostoljetne odjeće, istog pohlepnog pogleda koji traži apsolutnu žrtvu, dovoljno mi je i to da pomislim kako zombači hodaju među nama.

  avatar

  24.09.2015. (08:50)    -   -   -   -  

 • Pjaceta

  Alabama, hahahaha
  Sweet home Alabama :-)))

  mene više brine kako preživjeti
  (s)mRak svijeta
  mentalni

  avatar

  24.09.2015. (10:10)    -   -   -   -  

 • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

  o kad će doći dan, da sletim u japan...
  da vidim sunčev dom i s gejšom činim lom ...

  avatar

  24.09.2015. (16:43)    -   -   -   -  

 • antun

  He, he, opet sam se lijepo nasmijao! Još bolje nego prvi put.
  Onaj mjesec na crtežu veoma je znakovit i suvremen! A globalno zatopljenje na tvom Otoku je legendarno... što sve sunce neće učinit!

  avatar

  24.09.2015. (21:29)    -   -   -   -  

 • windfuckersister

  Tako smo ti mi negdje u sedmom, osmom razredu osnovne čekali smak svijeta koji je bio najavljen točno u podne. Bili smo potpuno nezainteresirani za nastavu (i više nego obično). Srećom, imali smo fenomenalnu profesoricu hrvatskog koja je bila pametna žena pa se priklonila onoj: kad ih ne možeš pobijediti - pridruži im se. Što će žena s mulcima i budaletinama... sjela je na klupu, klatila nogama (bila je niskog rasta) i čekala da dođe podne skupa s nama.

  E, kad je došlo podne i ništa nije bilo od kataklizme rekla je: "sad kad smo preživjeli smak svijeta mogli bi nastaviti s nastavom".

  avatar

  25.09.2015. (09:15)    -   -   -   -  

 • pexa

  dvojica imućne braće iz mog grada su pre 30ak godina potpuno ubeđeni u skori smak sveta (o kome su tada pisali u novinama i pričali na tv-u, što je tada mnogo ozbiljnije shvatano) rasprodali i ispoklanjali sav imetak. od smaka nije bilo ništa, a mučenici su do smrti živeli u bedi kao beskućnici... od tada je mnogo smakova najavljivano, ali se niko u mom okruženju nije primao na to, i uvek bi bilo "sećaš li se braće XZ"... dakle, nije frka ako se smak dogodi, al šta čemo ako ga ne bude xD

  avatar

  30.09.2015. (21:22)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...