Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • borivoj

    Ali... nema neispričanih priča! Svi motivi su isti i ponavljaju se. Sve mrtve veze sliče jedna drugoj. Sve točke idu od A do B, samo izlistane stranice blijede i ponekad ostaju nečitke medju koricama...

    Komentar sa BLOG.hr - > Annabony @ Missilusion

    avatar

    23.09.2015. (09:25)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Papa američkim biskupima: Zločini zlostavljanja djece ne smiju se ponoviti


    Papa oduševljeno dočekan u Holguinu
    Papa Franjo pozvao mađarske katolike na milosrđe

    »Znam koliko zadnjih godina patite i podržavam vaša velikodušna nastojanja da se žrtve izliječe ... i rad na tome da se takvi zločini više nikada ne ponove«, rekao je papa Franjo

    WASHINGTON Papa Franjo, kojega su u Washingtonu oduševljeno pozdravile tisuće ljudi, poručio je u srijedu američkim rimokatoličkim biskupima okupljenima u katedrali sv. Mateja da se »zločini« spolnog zlostavljanja maloljetnika u Crkvi ne smiju više nikada ponoviti.

    »Znam koliko zadnjih godina patite i podržavam vaša velikodušna nastojanja da se žrtve izliječe ... i rad na tome da se takvi zločini više nikada ne ponove«, rekao je.

    Skandal zbog svećenika pedofila izbio je svom snagom 1980-ih, diskreditirajući velikim dijelom američku Crkvu, a odštete žrtvama uništile su nekoliko biskupija.

    Pogođene su bile tisuće djece i adolescenata. Neki biskupi zatvorili su pred time oči i štitili optužene svećenike.

    U dugom obraćanju pred američkim biskupima, Papa je govorio o čitavom nizu tema prije nego je nakratko spomenuo i taj skandal, što bi moglo razočarati udruge žrtava.

    Papa se ujutro u Bijeloj kući sastao s američkim predsjednikom Barackom Obamom, a nakon toga se papamobilom provezao ulicama Washingtona gdje su ga s oduševljenjem pozdravile tisuće ljudi, prenose agencije nazivajući njegov posjet Sjedinjenim Državama povijesnim.

    Papa će od petka do nedjelje boraviti u Philadelphiji na svjetskom susretu obitelji. kraj teksta.

    Iz Novog Lista

    avatar

    24.09.2015. (16:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...