Komentari

gtaradi.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • Nestašni crni mačak

    Bojim se da si sasvim u pravu. Pro memoria: https://www.youtube.com/watch?v=hXY6Hco5I6c

    avatar

    22.09.2015. (19:35)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    pa poslije ovoga komentara gore nemamo što pričati

    avatar

    23.09.2015. (13:17)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Svatko za druge misli da su ovce

    avatar

    23.09.2015. (14:00)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    Kad si tako slobodouman, liberalan i human pitao bi te jesi li ti čitavom svom dosadašnjem životu ikada zbrinuo ili na bilo koji način pomogao ijednom izbjeglici? Nisi. Toliko o tvojoj lažnoj humanosti i izbjeglicama.
    No ovdje se ne radi o izbjeglicama već o migrantima bez dokumenata koji su uz to još i nasilni. A puni su novaca i dobro organizirani po skupinama. I imaju zadatak. Pametnom dosta.

    Tvoje političke lekcije drugima? Uistinu svatko ima pravo na svoje opredjeljenje koje uključuje ratio i emotio ali ... Zašto dijeliš lekcije drugima u stvarima o principima kojih se sam ni ne pridržavaš? A oni se koliko god to tebi bilo mrsko ipak drugačiji i bolji su od tebe. Nije li to zapravo tvoje vlastito licemjerje u pranju vlastite savjesti?

    Uglavnom da ne duljim dalje jer tvoje trivijalnosti to ne zaslužuju. Zato ti predlažem da umjesto piskaranja o ničemu, a to je ovaj tvoj post, recimo ponudiš te "jadnike" u svom restoranu - da ih ugostiš i nahraniš. I o tome tada, ako oni na to pristanu (a znam da neće) napiši veliku reportažu s fotkama (ako ti dopuste da ih fotografiraš jer koliko čujem oni ne dopuštaju ni fotografiranje niti uzimanje otisaka prstiju a dokumenata nemaj - ne postavljam pitanje zašto). Učiniš li to svaka ti čast iako znam da to učiniti nećeš.

    Sve u svemu debeli, bolje ti stoji selfi s opuštenom trbušinom i čašom vina u ruci doli "moraliziranje" i "politika". Imaš knjigu, faca si pa ti ovakvi komentari ne trebaju.

    P.S:
    Čak je i "tvoja" Mirela Holy ovdje na strani onih protiv kojih kokodačeš. Hba stari, promašio si "ceo fudbal". ;)

    avatar

    23.09.2015. (15:23)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    @Blokirani, od kuda znaš da nikad nisam pomogao ni jednom izbjeglici?
    Jer krivo znaš!
    A to što pišeš da je Holy na drugoj strani, samo govori da ne čitaš tekst sa razumijevanjem, pa tako nisi shvatio ni što je ona rekla.
    Ostalo nema potrebe da komentiram.

    avatar

    23.09.2015. (15:44)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Jedino se stvarno nadam da ne mrziš baš sve koji ne misle kao ti. Prilično sam iznenađena priznajem. Mislim da je stav o politici, novcu i tuđim životima sasvim osobno gledanje pa ću u tom smislu shvatiti tvoj post. Pozdrav

    avatar

    23.09.2015. (18:18)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Demetra, nisam uopće rekao da mrzim one koji ne misle kao ja! Rekao sam da mi se gade ljudi koji šire mržnju, veličaju tamnu stranu prošlosti i žele vladati strahom.

    avatar

    23.09.2015. (18:43)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    Tvoj sam tekst vrlo dobro pročitao, napisao što te spada i tome nemam ni što dodati niti oduzeti.

    Na kraju bi još dodao kako se ne radi o "izbjeglicama" čime mediji ljudima ispiru mozak već o masi migranata od 50ak milijuna koji marširaju i nasilno mijenjau sliku svijeta u svrhu Novog Svjetskog Poretka. Kad i ako budeš bio sposoban to shvatiti možemo dalje razgovarati.

    avatar

    23.09.2015. (19:16)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Evo Demetra, upravo o takvima sam pisao, koji jedino znaju širiti strah i paniku!

    avatar

    23.09.2015. (19:34)    -   -   -   -  

  • Razmišljanja jedne žene

    Malo je nas ili njih koji razumiju ovo što se događa. Dodamo li nerazumijevanju i nehumanost onda smo stvarno duboko zaglibili.
    Što se tiče političara slažem se s tobom.
    Odgajamo djecu u jednom duhu da žive u sasvim drugačijem društvu.
    Takva su na žalost vremena.

    avatar

    23.09.2015. (21:56)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Glavni krivac je Pax Americana.
    Ameri jednostavno ne mogu zamisliti ni u talonu da ne bi bili najjači i jedini na svijetu (i u Svemiru). Kako to rade?
    U Afganistanu su izmislili talibane u vrijeme sovjetske intervencije kako bi slomili SSSR a sada su im, kao, talibani teroristi; napali su Irak lažno optuživši Sadama za oružja masovnog uništenja da bi destabilizirali Bliski istok; kad je Rusija pod Putinom ojačala zahvaljujući skupoj nafti počeli su proizvodnju nafte iz škriljevca bez obzira na ekološke posljedice, a kad ni to nije bilo dosta prouzročili su rat u Ukrajini svojim 'zahrptnim' djelovanjem; sredili su Libiji i ubili Gadafija jer je s Kinom htio uvesti zlatni platežni sustav za naftu a ne falšnim petro-dolarima i time djelomično doprinjeli gospodarskom posustajanju Kine; zakuhali u Siriji jer Rusija preko Sirije ima izlaz na Mediteran; sada ORGANIZIRAJU masovni egzodus izbjeglica da bi destabilizirali Europu a posebice EU (na čelu s Njemačkom) i nameću joj TTIP jer je ona, EU, ostala jedina sila koja im se još može konkurirati.
    Jedino koga ne diraju je Izrael i Saudijska Arabija o čijim 'demokratskim' vladama bi se moglo na veliko raspravlajti jer obje te države drže njihovu 'štangu'.
    Naravno, sve to može biti moja tlapnja, ali eto ja tako mislim.

    avatar

    23.09.2015. (22:44)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Vidim da teorije urote imaju konjukturu, kao i uvijek kad je prilika.
    Naročito kod žutilom nalivenih i duhom blokiranih. ;)
    Čist normalno, sad im je parenje ... ;)

    avatar

    24.09.2015. (03:33)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ..slažem se...

    avatar

    24.09.2015. (09:38)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    Da saberemo sve laži i pogrešne procjene koje mediji programirano serviraju a vi ispranih mozgova papagajski ponavljate:

    1. laž: Njemačka aplauzom dočekuje imigrante i humano postupa s njima.
    Stvarnost: Njemačka ih dočekivala s figom u džepu. Kad je vidjela kakva joj rulja dolazi i u kojem broju, zatvorila je granice i sad ih želi uvaliti Hrvatskoj i drugim podređenim članicama.

    2. laž: Mađari su fašisti jer zatvaraju granice i bacaju suzavac na jadne "izbjeglice".
    Stvarnost: Mađari su najviše trpili i prvi su uradili ono što sad radi i Hrvatska i što bi svatko normalan uradio suočen sa invazijom barbara.

    3. laž: Izbjeglice bježe od rata u Siriji.
    Stvarnost: Većina ih nisu izbjeglice iz Sirije, a čak i i sirijske izbjeglice imaju mir i zaštitu u Turskoj. Na zapad hrle samo iz ekonomskih razloga što znači da više nisu izbjeglice već ilegalni (i k tome neidentificirani) ekonomski migranti.

    4. laž: Imigranti su dobra prilika za hrvatsku ekonomiju i demografsku obnovu i skoro svi su visoko naobrazovani.
    Stvarnost: Imigranti su mahom nepismeni, lažu redom da su doktori, arhitekti, astronauti, profesori. Ne znaju čak ni zanatske vještine. Za naučiti bilo koji strani jezik trebat će im godine, njihovo izdržavanje skupo će nas koštati, a na zapad idu ne kako bi radili već samo zato da bi došli do kruha bez motike - idu redom u države gdje se može pristojno živjeti od socijalne pomoći (Njemaćka Švedska).

    5. laž: Sirijci bježe od islamske države.
    Stvarnost: mnogi su se borili u redovima islamista, Al Nusri i sličnim terorističkim organizacijama. Slike s Facebooka to dokazuju. Mnogi u stvari bježe od Assada.

    6. laž: Većina imigranata su djeca. Stvarnost: ogromna većina, 80% prema podacima UNHCR-a su muškarci u najboljim godinama.

    7. laž: Hrvatska je imala neki plan i dobro se pripremila.
    Stvarnost: Hrvatska nije imala nikakav plan, granica je nezaštićena. Hrvatska granica propušta ilegalce, a maltretira ljude koji bi legalno prelazili. Zavladao je kaos i anarhija i vlada snosi odgovornost. Svakog imigranta kojeg smo propustili, samo smo čitavoj Europi natovarili na vrat, samim tim i sebi. Mnoge će nam vratiti nazad na grbaču. Jedina priprema za ovo sve bilo je medijsko ispiranje mozga od strane EPH, Večernjeg lista, Novog lista, Index-hr-a, Net.hr-a, T-portala, RTL-a i HTV-a".

    Zapravo zanimljivo je vidjeti na okupu “humaniste” a u stvarnosti licemjera koji pljuju po pravim humanistima što se suočeni sa programiranom seobom naroda bez stvarne pomoći vlade koja je zadužena za sigurnost Hrvatske nekako nose sa krizom.
    Pozdravite Milanovića, Pusićku, Ostojića i slušajte Grčićevo Ministrarstvo laži dok vam Lalovac izvlači novce iz džepova uvjeravajući vas ou bajku kako Hrvatska raste. Netko bi rekao: “Blago onima kojima je mozak ispran, njihov .”

    Na kraju vam poklanjam jedan zanimljiv video National Geographics-a i jednu spojku na kojoj imate još poneku spojku pa ako znate njamački čitajte. A u međuvremenu dalje fantazirajte.
    https://www.youtube.com/watch?v=qZ-QX8LuKHA
    http://www.blu-new s.org/2015/09/16/muslim-will-oktoberfest-verbieten/

    avatar

    24.09.2015. (11:07)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    E, da je PDV desetina!

    avatar

    24.09.2015. (13:45)    -   -   -   -  

  • O svemu običnome i neobičnome

    Odličan post ispod kojeg bih se komotno mogla potisati, a neki komentari ispod dođu kao potvrda gore navedenog. Svakom sa zrnom mozga i ljudskosti mora biti konstantno muka.

    avatar

    24.09.2015. (15:11)    -   -   -   -  

  • Weteran

    "Ne shvaćam kako nema reakcija na njegovu izjavu pri potpisivanju koalicije: “Domoljubna koalicija već tri godine pobjeđuje Hrvatsku”. Čovjek otvoreno prizna da se bori protiv Hrvatske i nitko ne reagira! Možda je lapsus linguae, ali neće jezik nego istinu."

    Mene je zaintrigirala ova rečenica, jer mi je bilo čudno da netko takav lapsus napravi, pa sam išao provjeriti.

    https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/karamarko-hdz-ova-domoljubna -koalicija-pobjedjuje-vec-tri-godine---399002.html

    http://www.index.hr/vijes ti/clanak/karamarko-ankete-su-obmana-javnosti-hdzova-koalicija-pobjedjuje-v ec-tri-godine/840180.aspx

    http://www.vecernji.hr/hrvatska/karamarko-domacoj- hrani-dat-cemo-prednost-i-u-trgovinama-i-u-hotelima-1026148

    http://www.vecer nji.hr/hrvatska/potpisan-sporazum-o-domoljubnoj-koaliciji-karamarko-pobjedu jemo-tri-i-pol-godine-pobijedit-cemo-i-sada-1026013

    http://www.ps-portal.eu/ aktualno/hina-karamarko-hdz-ova-domoljubna-koalicija-pobjeduje-vec-tri-godi ne/

    Otprilike 5 minuta guglanja mi je dalo gornje rezultate. Ukratko, Karamarko nije napravio lapsus, nego je GOrkić Taradi krivo pročitao ili krivo razumio.

    avatar

    24.09.2015. (16:28)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

    Dobar nick ima ovaj lik, mislim na blokiranog ...
    Ne znam samo šta mu je blokirano !?

    Inače ne slažem se u potpunosti, naime, ne mislim da je MIlanović inteligentan, baš suprotno ...
    Problem je u tome s kim ga usporedjuješ, u usporedbi s Kalamarkom i Belindom i lignja je inteligentno biće.

    avatar

    24.09.2015. (16:55)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    @Weteran, nemoj čitati pisano, slušaj izgovoreno!

    avatar

    24.09.2015. (17:23)    -   -   -   -  

  • Weteran

    @Gorkić - Probao sam pronaći audio zapis izgovorenog,

    http://www.hrt.hr/299737/vijesti/potpisan-koalicijski-sporazum -domoljubne-koalicije

    ali opet nisam našao to što si ti citirao.

    :(((

    avatar

    24.09.2015. (18:50)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @blokirani
    Bio bih ti jako zahvalan kad bi u komentaru u kojem iznosiš laži i istine objavio i vjerodostojne izvore temeljem kojih donosiš takve zaključke. S kojima se, istina za volju, uglavnom slažem s time da ja ne tvrdim da je to JEDINA i PRAVA istina.

    avatar

    24.09.2015. (20:29)    -   -   -   -  

  • O svemu običnome i neobičnome

    Weteran, ni jedan od ovih linkova kojie si stavio ne radi, no nije važno je li Karamarko rekao da pobjeđuje Hrvatsku ili je to samo tako zazvučalo. I bez toga ima dovoljno njegovih izjava koje bi nas trebale zabrinuti.

    avatar

    24.09.2015. (23:26)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    "6. laž: Većina imigranata su djeca."

    Već iz ovog vidiš da se konstruira na brzinu. Takva tvrdnja ne postoji.
    "Momak" je na urotničkom tripu, tu je blokada percepcije preduvjet.

    avatar

    25.09.2015. (01:15)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    "1. laž: Njemačka aplauzom dočekuje imigrante i humano postupa s njima.
    Stvarnost: Njemačka ih dočekivala s figom u džepu. Kad je vidjela kakva joj rulja dolazi i u kojem broju, zatvorila je granice i sad ih želi uvaliti Hrvatskoj i drugim podređenim članicama."

    Njemačka ih je dobro dočekala, neka im djeca već idu u školu. I još im pristižu, kontrola na granici je zbog "padobranaca". Inicijativa Merkelice da EU to riješi daavno prije akcijom i pomoći kako bi izbjeglice ostale zbrinute van Europe, zbog nacionalnih egoizama i "brigo moja pređi na drugoga" nije urodila plodom. Kad su im se našli pred vratima (tad ih Merkelica nije još "sve pozvala", nije zapravo ni kasnije, nego je to stvar interpretacije) odlučila se primjerno preuzet velik dio s nadom da su drugi toliko solidarni i pođu za primjerom i podjelom tereta, uvidjevši da su i sami zabrljali. Inače ih se ne bi moglo vratit bez žrtava, na sramotu Europe. I tu se u svom humanitarnom zanosu zahebala, nacionalni egoizmi potpireni propagandom ksenofobne populističke desnice i teoretičara urote su i nju i izbjeglice ostavili na cjedilu i sad se sa njima igra ping-pong od granice do granice.

    Šta kažeš na ovu "teoriju", a, Blokirani?

    avatar

    25.09.2015. (02:12)    -   -   -   -  

  • Weteran

    @ Gorkić, linkovi rade ako gore u adresama izbrišeš " ".

    @Blogomoljac i blokirani, obojica lupate tvrdnje koje ni na koji način ne možete dokazati i koje stoje na suprotnim stranama jedna od druge. A stvarnost je negdje u sredini.

    avatar

    25.09.2015. (11:45)    -   -   -   -  

učitavam...