Komentari

catwalk.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


 • Bocaccio

  Prelistavam tako jutros e-medije kadli ... naletim na tvoj post. Kao stari bloger koji, baš kao i ti polako zanemaruje taj svoj, nekad, dragi hobi, dozvoli da pozdravim još stariju blogericu po stažu (ne i po godinama) te tu i tamo poznati nick sa nekih e-foruma iz vremena prije no što ovaj blog portal uopće postojaše. ;)

  Znam da gotovo nitko odnosno zaista malobrojni će u sveopćoj histeriji koja ovih dana trese greznicu zamitjetiti odnosno uopće shvatiti tvoj post (ja to ozbiljno kao kompliment, uvijek si bila britka a sad si i "eleokventna"). Jednako sam siguran kako će se to dogoditi i ovom novom "blog pučanstvu" koje preuzima inicijativu na ovom portalu drobeći upise o tricama, kučinama i bezvezarijama, želeći sebe i svoje uglavnom nemušte umišljene i isprazne uratke (o kmentarima sad nećemo) vidjeti na blog naslovnici, istovremeno se smatrajući "veličinom" dok zapravo nemaju što za reći (a što govori samo o njima i to ne baš pozitivno).

  Uglavnom, bit ću kratak. U potpunosti slažem sa sobom. Vrijeme je okrenuti se sebi i posvetiti svom životu. Tko umije njemu dvije.

  Rukoljub dami ostavljam.

  avatar

  22.09.2015. (09:42)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...