Komentari

grobljani2008.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • OLD SCHOOL

    Biti ću slobodan i reci da je ovo bila jedna od najtezih utakmica u posljednje dvije, odnosno tri sezone. Prvenstveno jer su prosle dvije natjecateljske sezone bile najbolje sto se tice postignutih rezulatat Hajduka unazad 7 godina.

    Nakon dva kola bez bodova, trece kolo nam je u goste dolazio Omladinac. Igracka situacija je jako losa, jer barem pet igraca je ozljedeno, dva igraca su nas napustila poslije prvog i drugog kola (Sasa i Jurcevic), a Bernard jos odraduje crvene kartone.

    Da je sve navedeno istina moglo se zakljuciti prvo poluvrijeme, ne znam tko je bio u vecem grcu - igraci, ili publika, jer usprkos tome sto su tribine bile dobro popunjene, muha se je mogla cuti na tribinama. U tom prvom poluvremenu iako je posjed lopte bio otprilike podjednak, gosti su imali nekako po meni izglednije prilike.

    No, drugo poluvrijeme sto se tice nasih igraca je bilo puno konkretnije, te smo ostvarili pobjedu 2-0.

    Poslije utakmice su se oslobodile emocije, Sasa nas je dosao pozdraviti i na licu mu se moglo vidjeti koliko je sretan iako vise nije nas clan (formalno), ono sto sam takodjer zapamtio jeste kada je Batra napuštao igru u drugom poluvremenu, mislim da nije bilo covjeka koji mu nije pljeskao i taj pljesak je trajao i trajao, a njegovo lice koje je bilo na rubu suza od srece kada je prolazio kraj navijaca je govorilo sve. Poslije utakmice se popilo puno, an druzenje se nastavilo kod Djure u Fenixu na njegovom rodjendanu.

    Slijedece kolo idemo u susjedstvo, tj. u Garesnicki Brestovac !

    avatar

    15.09.2015. (23:08)    -   -   -   -  

  • hercjan

    Cestitam na pobjedi prvenstveno igracima i treneru, pa onda i upravi. Samo jako!

    avatar

    16.09.2015. (15:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...