ja bih dodao više meda, maslac obavezno, orah gore ne bih stavio, tijesto bih povaljao i modlom na škrovadu prenio. Da, masni papir obavezno. Najbolji je bio jučer :)
09.09.2015. (13:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smeta me staviti gore i orah i bajam zbog zagriza :) više meda - šećera skoro nikako. Moram naći recept radio sam nekoliko puta :) Pripremu riješim (valjanje) plastićnom folijom. kad razvaljam do određene debljine dignem gornju foliju i igram se modlama. Srčeka koliko hoćeš
09.09.2015. (13:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ovo s prozirnom folijom, da, to je super, i radi lakšeg čišćenja, a i radi (ne)ljepljenja... nisam probala šećer u kompletu zamijeniti medom, al' mi se, kao ideja, definitivno sviđa :) nisam spomenula da mi je i inače 'bolest' smanjivati količinu šećera u kolačima, tako da sam i ovdje stavila max 15 dkg... moguće bi više meda iskalo i više brašna, ali vrijedi probati... a nešto sam drugo htjela reć'... aha, sjajan si srčeko @Sjedokosi :)
09.09.2015. (14:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
ja bih dodao više meda, maslac obavezno, orah gore ne bih stavio,
tijesto bih povaljao i modlom na škrovadu prenio. Da, masni papir obavezno.
Najbolji je bio jučer :)
09.09.2015. (13:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjećanje i osvrti
Po receptu moje matere (tako radim) medenjaci se pririsnu dok se u njih utiskuje po pola oguljenog bajama!
Tvoji su, kao što rekoh, odlični!
09.09.2015. (13:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kamena
odlično, @Sjedokosi :) ugodno me iznenađuješ :) ja sam stavila max meda, 3 pune velike žlice, ti pokušaj još više :)
09.09.2015. (13:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kamena
hvala @sjećanja i osvrti :) mogu se, naravno, raditi varijacije na istu temu :) i nema greške :)
09.09.2015. (13:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
smeta me staviti gore i orah i bajam zbog zagriza :) više meda - šećera skoro nikako. Moram naći recept radio sam nekoliko puta :) Pripremu riješim (valjanje) plastićnom folijom. kad razvaljam do određene debljine dignem gornju foliju i igram se modlama. Srčeka koliko hoćeš
09.09.2015. (13:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
annaboni
Nisam ih radila.......ne usudim se, priznajem
09.09.2015. (14:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kamena
ovo s prozirnom folijom, da, to je super, i radi lakšeg čišćenja, a i radi (ne)ljepljenja... nisam probala šećer u kompletu zamijeniti medom, al' mi se, kao ideja, definitivno sviđa :) nisam spomenula da mi je i inače 'bolest' smanjivati količinu šećera u kolačima, tako da sam i ovdje stavila max 15 dkg... moguće bi više meda iskalo i više brašna, ali vrijedi probati... a nešto sam drugo htjela reć'... aha, sjajan si srčeko @Sjedokosi :)
09.09.2015. (14:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kamena
ma nije teško, @Annabony :) usudi se, vjeruj mi :)
09.09.2015. (14:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
crvenim se :) mislim da je brašna više. Javim kad nađem
09.09.2015. (15:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kamena
ajde, da čujem da se još netko crveni @Sjedokosi :) pa, ja se još od prve promocije malo-malo pa crvenim :)))
09.09.2015. (17:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Znaš, ništa ti ne vjerujem da je dobro, nego skokni do
mene s medenjacima, a ja stavljam kavu!
09.09.2015. (20:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZlicaOdOpaka
To su oni fini :-)).
09.09.2015. (21:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kamena
nije nemoguće @Lastavica :) samo, nitko pravo ne zna kada!?
10.09.2015. (21:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kamena
bi'će da jesu, ako ti tako kažeš @ZlicaOdOpaka :)
10.09.2015. (21:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...