Komentari

grobljani2008.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • OLD SCHOOL

    Sto reci, los niz se nastavio, no obzirom da nisam bio na utakmici bilo bi neodgovorno komentirati igru.

    Kako cujem od starijih, igra je bila odlicna prvih 35min, kada smo dominirali, poveli s 2-0, ali tada pred sam kraj 1.poluvremena panika, te u 44.i 46. minuti golovi koji domacinu donose izjednacenje.

    U 2.poluvrijeme opet ulazimo dobro, stvaramo prilike, no nesmotrenost prvo naseg napadaca koji je dobio crveni karton, a tada i obrane koja grijesi i gubimo 3-2, te na kraju u 92min zavrsni gol za domacine i rezultat je 4-2.

    Ocito je da smo mlada ekipa, sklona greskama koje su plod neiskustva veceg dijela momcadi, tako da su pred nama teske utakmice u kojima se moramo uigrati sto prije.

    Vec iducu nedjelju kod kuce igramo protiv Omladinca iz Curlovca

    avatar

    08.09.2015. (06:48)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Za jednu lijepu vijest se pobrinuo jedan vjerni navijač NK Hajduka - Dominik Šinko, aktivni pripadnik Grobljana i dečko koji se vrlo rado odazivao svakoj akciji koju su mladi odrađivali u selu, a od kada je zbog posla napustio naše mjesto i Republiku Hrvatsku svojim primjerom može biti svima uzor kako se ne zaboravljaju korijeni, jer je on pokazao da se svoj klub, prijatelji i zavičaj može voljeti i iz inozemstva, dakle popularni Kokošinko je uplatio 100eu na račun kluba, a s kojom lovom u dogovoru s trenerom će odmah biti kupljena nova Adidas lopta za utakmice.

    Hvala Kokošinko u ime cijelog NK Hajduka.....

    avatar

    08.09.2015. (16:31)    -   -   -   -  

  • kazo

    lijepa gesta, stvarno lijepa...

    avatar

    10.09.2015. (17:45)    -   -   -   -  

  • Stilista

    Dečki sretno danas, izujte ih iz cipela!!

    avatar

    13.09.2015. (11:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...