Komentari

aniram.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • dnevnikJR

    Prirodna datost nam je fizicka omedenost..a onu drugu (citaj:duhovnu) zadajemo si sami...A upravo po toj drugoj razlikujemo se od robota...Kako je u stvarnosti koju zivimo duhovno sve zakrzljalija varijabla (u sto ne ubrajam prakticiranje religija) slazem se da po tom sve vise licimo na robote (cak mi je bliskiji izraz zombiji)..Kaj se patetike tice...ista jednako cuci kako u prenapuhanom optimizmu tako i u okorjelom nihilizmu...Istina je (tracak srece) uvijek negdje u sredini (nas samih).

    avatar

    04.09.2015. (11:53)    -   -   -   -  

  • Nestašni crni mačak

    Puca ljeto, depresija stiže na krilima južine. Gadosti postaju jasnije i nepodnošljivije. Srećom, njihalo se klati i radost se ipak kadikad vrati.

    avatar

    04.09.2015. (12:00)    -   -   -   -  

  • NF

    naravno da imamo pravo, i ja ću opet imati pravo na Berlin, ako me ne spriječi, a uvijek se trudi, taj nedodirljivo naglavačke postavljen sustav.

    avatar

    04.09.2015. (13:36)    -   -   -   -  

  • korak

    nemam blage veze o cemu govore ovi ljudi u komentarima... a i generalno kod tebe u kom. sto procitah ... besmisao je besmisao a spokoj biva vestina neprilagodjenih da se ozare negde u necemu, obicno mi u nama samima, itd. ko nauci ok, ko ne jbg. ko nije okusio...nista ne verujem nekoj definiciji s distance. no dobro laprdam nesto, ne bi mi bio prvi put, mozda i nevezano za ovaj post ali podsetio me je pocetak posta na film "the girl on the train", naravno ima i malo pornjave unutar istog pa razlog vise za pogledati. kaze drugar nakon filma "smorilo me sto vidi do kuhinje s one daljine", hahah... tako da, bog zna sta je videla verovatno ono sto je zelela...

    avatar

    03.02.2017. (05:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...