Komentari

vrlinesumanesu.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • katja.kau

    Zanima me i vaše mišljenje!

    Hvala!

    K.K.

    avatar

    03.09.2015. (17:46)    -   -   -   -  

  • Superwoman

    Ne znam stvarno u čemu je razlika. Psihologija je psihologija, valjda se na svim fakultetima uči. Barem bi trebalo.
    Javi mi kad pređeš na poeziju ili erotiku. Ili erotičnu poeziju... ;)

    avatar

    03.09.2015. (20:40)    -   -   -   -  

  • written in the scars.

    I ja kažem psihologija je psihologija. U čemu je uopće razlika između psihologije koja se uči na Filozofskom i psihologije na nekom drugom fakultetu?

    avatar

    04.09.2015. (01:32)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    psihologiju možete završiti na Hrvatskim studijima (koji su ustrojeni 16. studenoga 1992., isprva samo kao dvosemestralni Sveučilišni komparativni studij hrvatske filozofije i društva ,,,)
    komunjare s filozofije (kojima je hrvatska filozofija i društvo izvan orjunaškog i komunističkog strano ) kao leglo novih agenata koriste vladajuće (koji su jugoslavenski kadrovi) i diskriminiraju ostale preferirajući psihologiju s filozofskog
    kad ovi odu s vlasti psihologijom sa filozofskog (obzirom da su profesori indoktrinirani šarlatani, a toliko im kotira i filozofdki) ćete moćo obrisati st*ž*icu ...

    avatar

    04.09.2015. (02:07)    -   -   -   -  

  • andriano01

    važno je što se krije iza diplome danas smo na tržištu rada (i znanja) a ne u samoupravnom socijalizmu

    avatar

    04.09.2015. (19:45)    -   -   -   -  

  • Mi. Ljudi s rupama

    A koji je to drugi faks na kojem bi ti završila psihologiju?
    Inače znam da diskriminiraju ekipu sa Verna, ali imam primjer u svojoj radnoj okolini gdje je osoba sa Verna, iako primljena preko veze, pokazala zavidno bolja znanja i vještine nego kolege joj sa ovih starih fakulteta.
    Nisam dosad imala neko mišljenje o tome ali tema nije bedasta i vareći je sjetila sam se još jednog primjera, informatičara VSS sa TVZ-a koji ne može naći pošteni posao jer TVZ nije FER.
    Kaj ja znam... Možda bi ti pomogao vlastiti odgovor na sljedeće pitanje - da li je tvoj izbor ne studirati psihologiju na filozofsko ili da li postoji neki razlog zbog kojeg izabireš drugu obrazovnu instituciju za studiranje?
    Svakako, nadam se da ćeš nakon što završiš psihologiju naći bolje radno mjesto nego u negoj bolnici jer u hrvatskom zdravstvu psiholozi uopće nisu zdravstveni radnici nego tamo neki suradnici u zdravstvu...što je opet nekakvo jebeno šikaniranje.

    avatar

    04.09.2015. (20:35)    -   -   -   -  

  • Nestašni crni mačak

    Naravno da žig ustanove na diplomi igra značajnu ulogu. Svuda u svijetu se zna koja sveučilišta kotiraju visoko na ljestvici kvalitete. To ne odražava kvalitetu posjedovatelja takve diplome ali svijet nije pravedan i s time treba računati.

    avatar

    04.09.2015. (21:01)    -   -   -   -  

  • katja.kau

    Hvala vam svima na ovim raznolikim komentarima.
    I ja se isto nadam da neću raditi u bolnici, ali ipak, bolje i to nego ništa...
    Plus naravno, treba računati na nepravdu i to da će se diploma sa HS manje cijeniti, ali ipak vjerujem da se da izboriti!

    avatar

    05.09.2015. (00:00)    -   -   -   -  

  • chablis

    Ja tu nemam komentara, ali čuvam se..., na naredne postove :)

    avatar

    05.09.2015. (00:58)    -   -   -   -  

  • OuKajĐiEf

    Po meni jedna branša favorizira 'svoje' psihologe, a druga akademska (politička) branša svoje psihologe. Kasnije: koliko petlje toliko posla. Društvo u Hrvatskoj je takvo, kronično polarizirano i usko.Možda potencijal vrhunskog stručnjaka i nije baš oportuno tražiti doma. Moraš postati mazohist da bi tvoja uloga npr. psihijatra bila ispunjena u ovakvoj vukojebini. Previše je malograđana i snobova koji su psiholozi isto ko moja pokojna baba koja je gatala iz dlana. U Hrvatskoj psiholog treba da analizira geste i grimase na licima političara.

    avatar

    05.09.2015. (10:11)    -   -   -   -  

  • ovaj komentar nije ovdje

    Piši što god želiš, i kako god želiš

    avatar

    05.09.2015. (11:15)    -   -   -   -  

  • Nike

    Pametno razmišljanje. Mlada si, inteligentna, ne osvrći se na te priče i samo gledaj naprijed (što na kraju krajeva i jest rekla-kazala). Završi faks i samo budi uporna, koliko god bude trebalo i nemoj odustajati pa će posao doći. Već si pokazala veliku hrabrost, mlada si postala majka, preuzela odgovornost i dalje se želiš školovati. Zato svaka čast i samo naprijed!

    avatar

    05.09.2015. (12:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...