Komentari

odazivotu.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Lastavica

    Najlakše je promijeniti shvatanje odraza u ogledalu.
    Muškarci, kada sebe gledaju, vide mnogo ljepše nego što jeste.
    Žene sebe vide mnogo ružnije nego što jesu, jer su kritičnije.
    Zamijenimo poglede, gledajmo sebe kako nas vide muškarci!

    avatar

    26.08.2015. (19:48)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Dok si nezadovoljan sobom, mjenjaš se, učiš, "popravljaš" postaješ bolja.
    U trenutku kad ti postaje sve svejedno, nestaješ.
    Pokušavam živjeti negdije izmedju:))

    avatar

    26.08.2015. (20:54)    -   -   -   -  

  • White Lilith

    Da te citiram:
    Mi ljudi, toliko smo lijepi i savršeni u svojoj nesavršenosti da se trebamo buditi i lijegati s osmijehom na licu, svjesni i sretni koliko smo divni.
    :)

    avatar

    26.08.2015. (21:48)    -   -   -   -  

  • samo ja

    ne znam zašto si sa takvim stavom uopće išla na zumbu, gubiti vrijeme i to pune 4 godine, koje si mogla korisnije utrošiti npr. na kuhanje u pučkoj kuhinji. vjerujem da bi tada bila puno zadovoljnija i ne bi zurila u svoju frendicu, koja je izgubila muža i kilograme....

    avatar

    26.08.2015. (21:57)    -   -   -   -  

  • Mela

    Ono trajno, unutarnje, duševno traje duže, stavlja ti i kreira privlačan osmijeh na lice. :0)

    avatar

    26.08.2015. (22:47)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Nasmijala me @samo ja : ako su te guze ostale iste, a duh i dalje vedar onda ti zumba nije bila nužna......Ali, na takvim mjestima upoznajemo različite osobe...

    avatar

    26.08.2015. (23:03)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Kad sam bila mlada curka svoju visinu smatrala sam manom...kad bih usla u tramvaj skoro svi bi bili nizi od mene...danas svoju visinu obozavam,,,saveznik mi je na mnogim poljima:-) Bitno je prihvatiti sebe onakvom kakva jesi..sa svim manama i vrlinama...poraditi malo na onome sto ti smeta (ako se da poradit na tome bez nekih ektremnih poteza)..i to je to....Ionako i najsavrsenija figure bez unutarnje ljepote slabo sjaje ..Ima jedna super izreka: Kako unutra, tako i vani...ak smo iznutra lose (ak ne stojimo dobro sami sa sobom) kak ocekivat da drugima budemo dobri/privlacni

    avatar

    26.08.2015. (23:17)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Čak i ako je razlog krivi, dobro je imati idealnu težinu, a nezadovoljstvo, ili sreća, oni su uvijek produkt izbora toga čemu dajemo pažnju i kakav stav zauzmemo prema svemu onome što uspijemo primijetiti, doživjeti, osvijestiti. Epicentar našeg svijeta je odnos prema sebi. On se projicira u svemu što činimo, ili kažemo, kako ocjenjujemo druge, kako vidimo svijet, istinu, ... mi zapravo nikada u biti ne govorimo o drugima, pa čak ni kada šutimo ;)

    avatar

    26.08.2015. (23:43)    -   -   -   -  

  • Euro

    Kažu da je bolje 10 dana sramotiti se na plaži,
    nego pola godine mučiti se u teretani.

    avatar

    27.08.2015. (12:44)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Bit će mi izuzetno drago upoznati te u subotu:)

    avatar

    27.08.2015. (14:22)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Slažem se ja da je lijepo bit zadovoljan sobom i odrazom u ogledalu,prihvatiti svoje tjelesne mane i bez obzira na količinu kilograma uživati u životu koliko se uživati da.
    Ali isto tako znam da sam najviše kilograma imala upravo u treutku največeg nezadovoljstva u životu.

    Kratkog je vijeka zadovoljstvo s fizičkim dijelom sebe-možda,ali i odraz u ogledalu puno govori o našem unutarnjem ja

    Eh da i malo me zbunjuje ova priča o poznanici koja je krenula skinuti kilograme nakon što je otjerala muža i djecu od sebe sa poveznicoma mršavice koja je tebe htjela duhovno smanjiti spominjanjem tvoje stražnjice.Oprosti,ali ne vidim neku veču razliku između ta dva primjera

    avatar

    27.08.2015. (16:06)    -   -   -   -  

  • korak

    Meni tvoj post, iako možda ne bi trebalo biti tako, dosta humorističan. :)
    Ne u negativnom smislu.
    Vjerojatno sve godine nose neke svoje ideale.

    avatar

    27.08.2015. (18:06)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    -Lastavice, to i je nekako tako.
    -mecabg- pametno!
    -White Lilith- hvala!
    -samo ja- i mene si nasmijala komentarom. :) Prihvaćam činjenicu da iz postova biramo ono što nam paše.Tko zna što pisac ustvari misli.? Samo on! Zumbu preporučam svakome i to nikako nije gubljenje vremena. Post bi trajao puno duže da sam išla u detalje...tako nisam napisala da sam za vrijeme zumbanja očvrsnula, smršavila, stekla nezavidnu kondiciju i našla super ekipu. Valjda te dotakla riječ- mršavica- kojom aludiram na zgođušnu ženskicu kojoj smeta moja stražnjica.? Zašto? Ako je zadovoljna svojom.? Ja u postu upravo pišem da ja jesam zadovoljna sobom pa ne kužim čemu pučka kuhinja. Kuham doma, a kile su od jedenja, ne kuhanja. Hvala ti na komentaru, zanimljiv je.
    -Mela- hvala! :)
    -Annabony- zumba je itekako bila nužna u tom periodu. Ništa nije bezvezno utrošeno vrijeme ako smo ga sami odlučili ispuniti na način koji nam odgovara .A prijateljstva sa zumbe...da ne pričam...super vesele žene i puno putovanja i nastupa s njima- E da! :)
    -dnevnikjednerazvedenice- draga moja, ti si razumjela što sam htjela reći. Meni je i moja visina nekad smetala, danas sam ponosna na nju. :)
    -minus40kg- tvoj mi je komentar, komentar mjeseca! Upravo to, ta ogledala su ono na čemu učim o sebi.
    -Euro- ovo mi je super! hahahaha
    -Gorkić Taradi- i meni također. Sami pozitivci stižu sa mnom. :)
    -Nisa- nemam ti što opraštati, hvala ti na iskrenom komentaru. Poznaničin život i nju poznajem malo više. Izbjegavam prosuđivati,ali teško se riješiti starih obrazaca. :) Upravo nju, kao vječno isfrustriranu sam navela za primjer jer ju je muž doslovno trpio dvadeset godina. Nije mogao biti bolji i poslušniji (kako grozno zvuči, ali takav je morao biti) i kad mu je jednog dana puklo i otišao je, ona se nije mogla načuditi. Pa su onda djeca otišla...Žao mi je jer ne shvaća da je stvar u njoj, ne njima, i misli svoj život promijeniti skidanjem kila. Nespretan sam naziv upotrijebila za mršavu ženu- mršavica, ali nikako s ciljem izrugivanja.
    -korak 2 od 3- A žene, što ćeš! Ako o čemu, one o kilama. :)

    avatar

    27.08.2015. (23:32)    -   -   -   -  

  • katja.kau

    SVE JE U GLAVI...
    K.K.

    avatar

    28.08.2015. (10:22)    -   -   -   -  

  • NF

    ha,ha, eurov komentar mi izbio iz glave onaj koji sam već u mislima počeo pisati. nikad me nisu zanimale standardne ljepotice, za fotkati da, ali ništa bliže ;)

    avatar

    28.08.2015. (17:30)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Još svježih dojmova s dvotjednog "naturizma" ne mogu ne spomenuti kako u "takvoj" okolini, koja je doslovce i svojevoljno ogoljena od "markica" brandova, kozmetičkih "maski" i izvještačenih protokola, svaka guzica (ili stražnjica kako kažeš) bez greške prolazi. O njoj ne razmišlja ni promišlja niti njena "nositeljica" niti ijedan prolaznik-namjernik. A da o "ostalim dijelovima" tijela ni ne govorim.
    Možeš probati - poučno je i oslobađajuće.
    Kad se "otvoren" čovjek nema (ili ne želi) iza čega skrivati, do izražaja dolaze, osvjedočeno, njegove najbolje vrline...
    I mâne, da, naravno. Ali onda okolina barem zna na čemu je.

    avatar

    30.08.2015. (18:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...