Komentari

inasplayground.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • dnevnikJR

    Uzivaj na porodiljnom...proletit ce u trenu...neces se okrenuti, a vec ce bebac odrasti...osim toga, medu sretnijina si ako mozes biti cijelu godinu doma, eto, upravo mi je jedna bliska prijateljica bila primorana ici raditi nakon prvih sest mjeseci...to je jeza :-( Sretno tebi i bebici:-)

    avatar

    25.08.2015. (19:10)    -   -   -   -  

  • durica

    svim mamama, naravno koje to žele, dala bih porodiljni do tri godine, pogotovo sada kada dosta dobro poznajem i jednu i drugu strane medalje: majčinstvo i rad u jaslicama :)

    avatar

    26.08.2015. (16:23)    -   -   -   -  

  • Dreamer.

    Ima jako puno toga za raditi na porodiljnom... makar svi mislili da mame ne rade ništa ;)
    Sretno i uživaj! Nemoj misliti na budućnost ;)

    avatar

    01.09.2015. (14:17)    -   -   -   -  

  • ina

    @dnevnikjednerazvedenice: Nadam se da ću moći iskoristiti cijeli porodiljni. Na poslu me ne sile da se vratim, pa ako iz financijskih razloga ne budem morala, neću. Baš smo išli podnijeti zahtjev za sljedećih 6 mjeseci jer je beba napunila 5 mjeseci. Tužna sam kad čujem da netko mora ostaviti tako malo bebu i vratiti se na posao protiv svoje volje.

    @Durica: Ne znam kako je u jaslicama, ali možda neću ni znati. Obje bake su nam dosta mlade i obje su domaćice pa ćemo pokušati nešto smisliti u tom smjeru za početak.

    @Dreamer: Trudim se uživati iako ima svakakvih dana. Teško je ne misliti na budućnost i ne razmišljati o prošlosti. Kad bi ljudi mogli biti okrenuti samo sadašnjosti, bili bi puno sretniji. :)

    avatar

    05.09.2015. (14:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...