Komentari

potatopc.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • PotatoPC

    njanjanja

    avatar

    24.08.2015. (11:31)    -   -   -   -  

  • majra

    Nekad treba izvuci na sunce onu tvrdnju da je moglo biti i gore, pa se utjesiti njome.

    avatar

    24.08.2015. (13:41)    -   -   -   -  

  • PotatoPC

    Pa ne znam koliko može biti utješno što je nekom sigurno gore ili što me mimoišlo najgore.
    No, današnja radosna vijest koju još uvijek moram čuvati u tajnosti jeste da sam dobila mogućnost premještaja na drugo radno mjesto, za koje sam se i školovala i koje naprosto obožavam, bibliotekarstvo. Aaaaaaa! Šta da kažem osim da sam izgleda rođena pod sretnom zvijezdom :)
    Posao novinara je sveden na nekakvu hiperprodukciju površnih tekstova i kao takav nije za perfekcioniste i usporene tetka-peke poput mene, iako uopšte nisam lijena. Kunem ti se, za nepunu godinu u novinarstvu sam psihički i fizički toliko propala, da u jednom trenutku više nisam vidjela nikakav smisao, pa čak ni u plati dovoljnoj za preživljavanje.
    Čuvaj fige :) ;)

    avatar

    24.08.2015. (14:19)    -   -   -   -  

  • .

    Eto sve se mijenja !

    avatar

    24.08.2015. (15:55)    -   -   -   -  

  • korak

    Odlično te razumijem. Možda ti to razumijevanje ništa ne znači a opet možda nešto znači u svemu tome. Ovako bi izgledao recimo neki moj post koji još nisam napisao a i neću jer ljudima sa strane uvijek sve djeluje lakše. Igrom slučaja znam par novinara i upućen sam kako novinarski posao koliko - toliko funkcionira. Ima školovanih, bar talentiranih ljudi a i onih drugih koji uče šta je lid (ako sam dobro upamtio tako se zove minijaturni uvodni tekst) šest mjeseci i na kraju opet ne znaju ni to a ni tekst da napišu. Točno se zna kakav tekst izbacuju koje novine a novinarsko istraživanje u nekim listovima, a rekao bih u većini, je toliko ograničeno, svedeno na površnost, da neka kvazi samostalna istraživanja djeluju više kao patetika očajnih ljubitelja tog poziva; kako provesti dan bez para u gradu, koliko ti treba od točke A do B autobusom, itd. dok se nemili događaji roje oko nas. Držim fige za posao koji voliš, želiš. Srećno.

    avatar

    24.08.2015. (16:40)    -   -   -   -  

  • PotatoPC

    Korak, voljela bih da napišeš takav post, to bi bilo super.
    Hvala ljudi.

    avatar

    25.08.2015. (10:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...