Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Vrtlog_

    oće to

    avatar

    19.08.2015. (03:40)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Psihičke bolesti su nekad povezane i s nekontroliranim radom nekih žlijezda, npr štitnjače, pa ih je zapravo moguće i liječiti na drukčiji način, ako se takvo što otkrije. Život ne završava s 30, nego počinje s 50. Strah od smrti je urođen svakom čovjeku, samo netko o njemu misli više, netko manje. Ako se zabaviš mislima o nekim drugim stvarima, nećeš više mislliti o tome, jednostavno je. A ono što bih preporučila i sestri i tebi je bavljenje tjelovježbom, jer je u zdravom tijelu, zdrav duh. Mala krhka djevojčica može se pretvoriti u prekrasnu i snažnu ženu, ako: hoda ili trči svak dan sat vremena, a to može i u vašem malom mistu. Koga briga za lajave babe. Čudit će se tri dana, a četvrti dan će im bit normalno da je to tako :)))

    avatar

    19.08.2015. (06:41)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Čuj @gušteru, ne laprdaj, sve si izmislija da znaš

    avatar

    19.08.2015. (07:44)    -   -   -   -  

  • nadimak

    Moli za sestru, za obitelj...produbi svoj osobni odnos s Bogom, razgovaraj s Njim kao što razgovaraš ovdje s čitateljima...kad propadne sve što postoji, sve stvoreno... ostat će ti stvoritelj. Otvori mu srce. Najveća istina, istina nad svakom istinom; je Njegova živa prisutnost u euharistiji. Predaj Mu sve, dovoljan je tvoj "da"

    avatar

    19.08.2015. (09:11)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Ej ljudi, samo da napišen P.S. Ovaj dio o blogerima koji imaju idiotske stavove o meni se ne odnosi na ljude s ovog blogera. Izvorno pišen na bloger ba a vamo kopi pejstan tekstove.

    Lion queen. Situacija je malo komplikovanija od toga. Njoj triba dosta toga da se posloži da bi joj bilo dobro. U malom mistu joj ne mere bit, jer nema uopće s kin kavu popit, a malo kome je dobro da živi ko asket. Također nema nikakve obaveze ni zanimacije i od toga joj je samo još gore. Iako, da se to sredit al nije jednostavno. Ne znan za te slučajeve sa žljezdama što spominješ, mislin da to nije baš čest slučaj. Psihičke bolesti imaju patern kojim se vode, ona je imala dvi psihotične epizode, s njih nema nazad. :) More eventualno naučit se živit uz tablete, a to je i naučila više manje.

    Annabony, jest, lažen kad zinen haha.

    Nadimak Ja nisan vjernik, ne virujen u Boga, ne mere mi to bit rješenje. Virujen u nešto dublje, u neki viši smisao, neku dublju silu koja prožima sve ovo... Ali ne naziman to Bog, ne tražin to u vjeri. Pogotovo u religioznim obredima to ne bi moga nać. To mojoj sestri more proć, ali meni ne mere. Nismo svi isti. :) Al fala ti na savjetu. Ja tražin smisao života u ovom žiovotu. U ljubavi, prijateljima, stvarima koje volin radit. Ako to ne upali, ko što san napisa, nadan se da će me život brzo dokrajčit. :) Al mislin da neće morat tako bit. :)

    Fala van svima na komentarima. :)

    avatar

    19.08.2015. (16:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...