Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Lastavica

    Tvoj blog je uradio više za promociju plastike, nego sav tisak zajedno!

    avatar

    18.08.2015. (11:55)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Hvala @Lastavice. Treba raspolagati s činjenicama te imati puno volje i uz malo truda, može se. A veseli me da blog prati određeni broj ljudi, da surađuje s cijelim nizom vrlo zanimljivih ljudi i u konačnici - da je čitan i da ima podršku dobronamjernih ljudi. Naša suradnja dio je tih pozitivnih nastojanja.

    avatar

    18.08.2015. (12:41)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Jako je korisno imati koga pitati u vezi ovih tema.

    avatar

    18.08.2015. (12:54)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Ti si apostol plastike, i mene si obr (l)atio!:)

    avatar

    18.08.2015. (23:39)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    Plastik, lijepi kompliment o apostolstvu. Čini se da je i autor teksta o Plašiteljima također jedan od takvih. A sada zašto se javljam?

    Dođe neko vrijeme kada se čovjek počinje baviti realnim, svakodnevnim zadatcima. Tako mi dođe jutros pod ruku vrlo korisna krpa za potrebe kućanstva. Platnena, koja se već dugo upotrebljava u našoj svakodnevnici. Pitam se čime ću ju zamijeniti, jer sada se pakira sadržaj u deblje plastične vrećice (iznad 50 mikrometara, dopuštene). Što se pakiralo u te platnene vrećice? Po 3 kg deterdženta. U čemu je poanta?

    Zašto "genijalni zeleni" ne traže od proizvođača deterdženta da i dalje pakiraju taj važan element svakodnevnog života u platnene vrećice, kada mogu korisno poslužiti u kućanstvu. Ili su licemjeri u korist krupnoga kapitala koji ne želi davati ambalažu. Već dopunski zarađivati jer su im vrećice nekoliko puta skuplje od nabavne cijene.

    avatar

    19.08.2015. (09:01)    -   -   -   -  

  • Plastik

    @Sjećanja - hvala ti, moja je želja da se prihvate činjenice, a tek onda da se donose odluke, pa ma kakve bile. Ako su te odluke u suglasju s mojim zalaganjima, ja, ali i okoliš sretni.
    @Proricatelj - da je te i takve zelene (čast izuzecima) pitati, danas bi još s pepelom prali, a nosili bi ga u rukama ili cekerima, valjda. Samo oni znaju kako.

    avatar

    19.08.2015. (10:30)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    Plastik se izvrsno sjetio, pepeo. Ali i to je, ostatak izgaranja organskih polimera, drva. Bilo kuda organski polimeri svuda: plastika, guma, biljke, životinje, čovjek, nafta, prirodni plin, ugljen, mirko- i makroorganizmi.

    avatar

    20.08.2015. (07:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...