Komentari

lm1.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Afro Dita

    Zaboravio si na nas kojima roditelji misle kupiti stan nakon faksa jer imaju naslijeđenu imovinu. Znala sam da si idijotić u pravom smislu te riječi. :)

    avatar

    14.05.2016. (12:10)    -   -   -   -  

  • ideje političkog otpatka

    Očekivao sam već, kako si se odljubila "ženo Božja"...daj mi se već skini, ne želim s tobom niti piti kavu, niti te vidjeti u gradu...ne dolazi mi pred oči! Skini mi se više i ako još nisi, možda je krajnje vrijeme da se odeš liječiti i potražiš pomoć! ;)

    avatar

    24.05.2016. (22:15)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Zagreb je veliki grad, tak da nije vjerojatno da ćemo nabasati jedno na drugo samo tak. A sad pišem i svoj blog,nisam više na forumu baš tak da sam se sjetila tvog. I ne, ne družim ti se ja s "bezgaćonima". Kad si mi trkeljao da nitko neće htjeti biti sa mnom, nisam kužila o čemu pričaš ako nije riječ o izgledu. I kad sam ti rekla da mi je tata inžinjer, ne znam otkud ti zaključak da on radi za nekih 5 000 - 6 000 kn kao ti i većina te ekipe. On je privatni poduzetnik i sve do prije par godina je imao mjesečnu zaradu od po 30 000 kn, više nego tvoja odvjetnička ekipica. A i bez brige, ima on poznanstva, ukljućujući i odvjetnike i suce, samo ne u Zg. :)

    Tak da... On jest uspješan Hrvat.... Za razliku od...

    Samo ću ti to komentirati. Budući da si jedan od dvojice "idijotića" koji me toliko nenormalno istrolao... A inače ja trolam sve po spisku...

    Bye bye

    avatar

    25.05.2016. (07:48)    -   -   -   -  

  • ideje političkog otpatka

    Moram li ponovno ići na Policiju, da mi se skineš s vrata?

    avatar

    30.05.2016. (08:05)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Pa ako se Policiji ide jer te netko voli, onda možeš. :o

    avatar

    06.06.2016. (08:22)    -   -   -   -  

  • ideje političkog otpatka

    Ajde, molim te...idi nekog drugog tako voljeti!
    .
    Jer da ti mene voliš...onda bi se ispričala za one laži koje si izrekla na forum.hr i zbog kojih su mi stavili ban...stoga, molim te - idi nekog drugog tako voljeti! Mene ostavi da uživam s drugim djevojkama...

    avatar

    13.06.2016. (14:11)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Gle, ni ne znam kaj da ti odgovorim na sve ovo. Ne da mi se svađati se s tobom. Misliš li da nisam bila ljuta kad si dijelio moj broj moba???

    Permaban si dobio zbog Lastana, a ne zbog mene. Parcijalu na MK si zaslužio.

    Stvarno mi se ne svađa s tobom. Imam ispite i to mi je sad (naj) bitnije, pa čak i od tebe. Sredinom srpnja idem k bratu u Rijeku i od onda imam vremena na pretek.

    I dalje te volim, mada si "bezgaćon". Mogao si mi reći za stan. Vidiš, tam otkud sam ja se oduvijek išlo na ruku djeci i roditelji su se osim faksa potrudili da daju nešto imovine za početni život. NI namjera mi nije bila da ja dižem kredit za stan u Zagrebu. Ni u snu.

    A ne želim ni imati zajednički stan ni s dečkom ni s mužem. Već da je samo moj. Iz razloga kad dođe do rastave da ostanem u SVOM stanu.

    avatar

    15.06.2016. (20:28)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    I ne želim ni ja na kavu, već samo samo popričati s tobom. Radije u 4 oka, negdje na nekoj klupici nasamo gdje nema drugih ljudi ili barem preko mobitela ( ako se već nećeš naći ). Ne znam da li se me odblokirao na mobu, niti mi se to provjerava.

    Mogla bih ti svašta sad tu napisati, i dobrog i lošeg, ali mi se ne da. To su razgovori više za 4 oka ili barem poziv.

    Nije mi namjera daviti te. Samo hoću znati odgovore na neka pitanja, a ne da namjerno završavaš razgovor ne odgovarajući na neka pitanja kaj ti je inače bio običaj.

    Kad dobim odgovore na ta pitanja, nemam namjeru daviti te ni nazivati te kao što ti se nisam javljala cijelu godinu dana.

    Samo to želim, ništa više.

    avatar

    16.06.2016. (08:19)    -   -   -   -  

  • ideje političkog otpatka

    Ti si luda, majke mi...nikada ništa nije bilo među nama i ti se tako izjavljuješ?!

    Gle, ne prilazi mi...kada me vidiš, prijeđi cestu...jer te ne želim vidjeti!

    Blokada je još uvijek na mobu i nikada se neće skinuti...a probaj me zvati s drugog broja i dobiti ćeš još jednu prijavu na Policiji!

    A s željama se pozdravi...pa, pa!

    avatar

    16.06.2016. (14:01)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Nije vjerojatno da ćemo se vidjeti baš budući da se ne krećemo u istom društvu. Nije bilo jer nisam htjela spavati s tobom budući da te još dobro nisam znala. Sad možda čak i bi jer ionako nisam nikog zanimljivog upoznala prošle ni ove godine. Jesam ih dejtala, čak mi se 3. idijotić prvi javio, no ni tu nije bilo ništa. Gajim još uvijek osjećaje prema obojici i znam da to nije dobro. Za mene.

    Susresti se u gradu slučajno sigurno vjerojatno nikad nećemo, ali ako ti ne želiš čak ni razgovarati, pa čak ni preko mobitela, ok. Neću te nazivati ni sa kakvog drugog broja. Sve u svemu, žao mi je jer su stvari tak ružno ispale s tobom i s 3. Jako.

    avatar

    16.06.2016. (15:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...