Komentari

spigorovski.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • pexa

    eh moj druže.. tokom odrastanja neki se ubiju, a većina se navikne na nepravdu (i to tako dobro da je širi i koristi se njome). kao dopuna ričijevih reči, postojimo i mi nesuicidni, a večno neprilagođeni.. dal nas je 300 ili 500 nemam pojma, al znam da smo uvek jebena strana..
    srećan rođus, džeri, dezerterčino!

    avatar

    02.08.2015. (07:27)    -   -   -   -  

  • MAURICE S

    Eto, i ti si još jedan.
    Već nas je 501. ;-)

    avatar

    02.08.2015. (08:04)    -   -   -   -  

  • fan

    Šampion. Jeba te, plakali smo kao kišna godina

    avatar

    02.08.2015. (10:45)    -   -   -   -  

  • OuKajĐiEf

    Kao prvo, mnogo ti hvala za The Champ. jednostavno NISAM gledao :)P

    Kao drugo da te upoznam, premda ja sam nisam veliki kolekcionar stripova imam jednog frenda koji sumnjam da mu koji Mr. No nedostaje. Nema kave kad mi ne spomene nešto iz neke epizode :) 78. godište je. Lani na Interliberovom Libellusovom štandu je bilo veselo:))

    avatar

    02.08.2015. (13:07)    -   -   -   -  

  • antun

    Kad OuKajĐiEf napiše "NISAM gledao", što još reći? Mister No bio mi je uvijek samo usputna stanica. jer, "neki" drugi imali su veliku prednost:
    Alan Ford, Diabolik, Zagor, Blek Stena, Uranella - i to, upravo tim redosljedom!
    Hvala na podsjećanju, no album sa fotografijama nogometaša imao sam pod drugim imenom: "Fudbalska 1. liga nogometna" i nedostajao mi je jedan igrač tuzlanske "Slobode". (Sad, kad sam ovo sve napisao, vidim da baš i nisam skroz normalan)

    avatar

    02.08.2015. (16:01)    -   -   -   -  

  • pexa

    blek mi je uvek bio tupav, otprilike na nivou mikijevog zabavnika. zagor je imao najzanimljivije priče (veštice, zmajevi, kiklopi..), ali su me nervirali nastavci. džeri je uglavnom bio u fazonu jedan strip - jedna priča, a i najrealniji je bio, pa sam ga najviše i voleo..sve dok nisam provalio alana i dilana. dilan i džeri u sr, a alan uvek i samo u hr varijanti, inače mi to prosto nije to..

    što se tiče nepravde sa paninijevim sličicama koje su nam nanosile dečije novine gornji milanovac, bilo je toga i to dosta..hrpa para i menjaže dok se ne kompletira album.. al realno gori je bio kraš sto puta. pojedeš šest kila čokolade i izvučeš 158 jebenih bogomoljki, a npr. rakuna nigde. to mora album s kolena na koleno da se prenosi, jbt, još ni moji klinci nisu pollepili..

    avatar

    03.08.2015. (16:53)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Bojim se komentirati bilo što po pitanju stripova da ne bi bilo em žensko, em nema pojma. Ali kad malo bolje razmislim...nisam ja baš ni takva neznalica.... Što se ukoričenih izdanja stripova tiče, tata kupio, a ja čitala princa Valijanta. Moji omiljeni stripovi bili su Alan Ford, Asterix, Veliki Vezir... jedno vrijeme sam obožavala Modesti Blejz i Mandraka, čitala sam i Dilan Doga... ma čekaj malo... što ja to serem zapravo... pa za jedno žensko čeljade sam i više nego dobro upućena. Bio je tu i Johny Logan, ali nije mi nekako sjeo. Slažem se s Pexom, Blek Stena je i meni bio tupav, ali ni Zagor mi nije bio nešto osobito napet. U stvari, mislim da sam probala čitati sve moguće stripove pa onda odabirala koje ću i dalje pratiti.

    Što se tiče sličica... skupljala sam sve živo. A što se sličica Hajduka tiče.... kad su se ono pojavile... preklani? Kupila dečku album (malo je reći da je četrdesetogodišnjak bio sretan kao malo dijete) i nekoliko paketića sa sličicama. Ali u gradu Armade postalo je teško naći kiosk kojji drži 'Ajdukove sličice. Pa sam tajnim vezama i kanalima iz Splita nabavila još dvadeset paketića. I na tome je stalo. Onda se pojavilo Hajdučko pivo pa su sličice pale u drugi plan.

    avatar

    03.08.2015. (20:48)    -   -   -   -  

  • Weteran

    Mister No....legenda. Nisam ni znao da su ga cenzurirali. :((( A možda i bolje....nekako mi je Mr. No ostao u pamćenju kao dragovoljac, a ne neka pička dezerterska....

    A na Šampionu sam suze lio....a ne smiješ da te ne vide, jer zna se...samo žene cmizdre na filmovima.
    Televizor je, naravno, crno bijeli, pa je tako i scena ostala u crnobijelom sjećanju.

    avatar

    15.08.2015. (15:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...