Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • jelen

  Ohoho, čovječe... vidi se da ti je godilo more :-) i sve te avanture. Odlična reportaža, još ću se vratiti na čitanje večeras. Jučer sam bio tu, čitao prošli post, o tim mačkama koje za koje ste skrbili u Jadriji... vjerujem da su sad već ojačale i da će se snaći dalje i same.
  Gastro kutak to je opet na visini, fascinantno! :-) Eto svi nešto u tom kuhanju su znalci, respektiram to, jer nemam pojma o kuhanju ničeg ozbiljnijeg, meni je odličan zapečeni grah iz konzerve, nedavno tome sam smazao jednu takvu konzervu na zapadnim livadama Ivanščice, a za desert sam se nazobao malina u grmlju kraj puta, meni je to bio gastronomski vrh ovog ljeta :-)) niti na Velebitu se nije tako dobro jelo!

  avatar

  31.07.2015. (19:06)    -   -   -   -  

 • izgubljeno sjećanje

  Lijepo, lijepo... Šaroliko i ispunjeno :)

  avatar

  02.08.2015. (10:42)    -   -   -   -  

 • Mela

  Mace će se snaći.
  I meni svako toliko sporo učitava sliku, a onda je ja još više smanjim. No primjećujem da mi internet svako toliko pada. Ne nerviram se previše.

  avatar

  02.08.2015. (13:33)    -   -   -   -  

 • izgubljeno sjećanje

  "Misliš da postoji pustinja kojoj se divimo zato što je pustinja?"
  Da, kad stojiš u tom prostranstvu možeš ostati bez daha. Iako mi (ljudi) ne možemo dugo izdržati na takvim mjestima, postoje bića kojima to odgovara. Čar je u različitosti...

  avatar

  03.08.2015. (11:51)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...