Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • jelen

    Ohoho, čovječe... vidi se da ti je godilo more :-) i sve te avanture. Odlična reportaža, još ću se vratiti na čitanje večeras. Jučer sam bio tu, čitao prošli post, o tim mačkama koje za koje ste skrbili u Jadriji... vjerujem da su sad već ojačale i da će se snaći dalje i same.
    Gastro kutak to je opet na visini, fascinantno! :-) Eto svi nešto u tom kuhanju su znalci, respektiram to, jer nemam pojma o kuhanju ničeg ozbiljnijeg, meni je odličan zapečeni grah iz konzerve, nedavno tome sam smazao jednu takvu konzervu na zapadnim livadama Ivanščice, a za desert sam se nazobao malina u grmlju kraj puta, meni je to bio gastronomski vrh ovog ljeta :-)) niti na Velebitu se nije tako dobro jelo!

    avatar

    31.07.2015. (19:06)    -   -   -   -  

  • izgubljeno sjećanje

    Lijepo, lijepo... Šaroliko i ispunjeno :)

    avatar

    02.08.2015. (10:42)    -   -   -   -  

  • Mela

    Mace će se snaći.
    I meni svako toliko sporo učitava sliku, a onda je ja još više smanjim. No primjećujem da mi internet svako toliko pada. Ne nerviram se previše.

    avatar

    02.08.2015. (13:33)    -   -   -   -  

  • izgubljeno sjećanje

    "Misliš da postoji pustinja kojoj se divimo zato što je pustinja?"
    Da, kad stojiš u tom prostranstvu možeš ostati bez daha. Iako mi (ljudi) ne možemo dugo izdržati na takvim mjestima, postoje bića kojima to odgovara. Čar je u različitosti...

    avatar

    03.08.2015. (11:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...