Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Mela

    Poklonjenom se konju ne gleda u zube.
    Znam za sve tvoje argumente, ali platnene žene vole jer su čvršće i traju godinama. A još ako su poklonjene i lijepog dizajna, ne može im se odoljeti.

    avatar

    25.07.2015. (13:00)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ja više volim plastične vrećice. isto ih višekratno upotrijebim. kad ih donesem iz dućana, ispraznim, posložim i stavim u torbu ili u ladicu. kad idem u veći šoping, ponesem ih onako posložene i opet koristim. a kad više nisu za korištenje, onda ih stavim u kantu za smeće, pa u njh skupim smeće i sve skupa bacim. bitno je paziti samo da se ne baci nakon prve uporabe. netko je lijen to posložiti i pospremiti, pa baca odmah.

    avatar

    25.07.2015. (13:24)    -   -   -   -  

  • Plastik

    @Mela - sve ima svoje granice, pa tako i pokloni. Cijeli je niz svjetskih akcija da se ne kupuju niti nose stvari koje su izrađenje izrabljivanjem djece, što kod izrade platnenih pamučnih torbi nije rijedak slučaj.
    @Lionice - upravo to je odgovorno ekološko ponašanje. Siguran sam da ti se i ekonomski isplati.

    avatar

    25.07.2015. (13:46)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    Prof. Čatić je ukazao na problem. Plastik je zauzeo stav. Mela i Lavica su reagirale. Već i ove dvije dame zaslužuju svojim komentarima dodatno objašnjenje.

    Prvo, Ministar troši novac dijeljenjem torbi.Sada su jako zeleni (Ombla) Kada sam malo bolje pogledao nisam siguran jesu li torbe platnene ili možda plastične. One zelene koje prodaje najveći lanac u zemlji su plastične.

    Kada bi Ministar malo razmislio shvatio bi da torbe imaju drugu funkciju. I ja se potpuno jednako ponašam kao Lavica. Ali evo i podrške Meli. Imam tri pamučne torbe još iz 1997. Ali u njih stavim i po desetak plastičnih vrećica. A imam i dvije plastične torbe. Zelenu pokazujem zainteresiranima kao primjer zavođenja javnosti. A crnu rabiom ravnopravno s platnenima. Ali ostaje tvrdnja da zbog pamuka umire godišnje možda i 20 tisuća ljudi u siromašnim zemljama.

    avatar

    27.07.2015. (11:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...