Komentari

aniram.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Annaboni

    Nije loše: kuća pored mora ( kao kod Arsena.....ljubav+more ), mužjak za muving i malo engleskog da sol ne zahrdja znanje..........A stolica, ok ?

    avatar

    15.07.2015. (14:15)    -   -   -   -  

  • NF

    danas ta "plačip...." izgleda riječ dana, frendica mi na fejsu tak komentira urednika algoritma koji je u drugom organu, i ona je prevodila za njih i nisu uredno plačali ni kad im je sve odlično išlo. ja sam u rijeci, mi smo, nikako krenuti ozbiljno tražiti stan u berlinu, i to sad kad sam naplatio prijevod i finacije najmanja briga, stalno nam se nešto podvaljuje, sve se može u ovoj državi, na drugaričinoj gimnaziji, jučer slučajno saznali, na upisima se uopće niti nudi niti dopušta učenicima izbor njemačkog, nadređena baba zamara stalnim izvođenjem idiotarija, a izgleda da je se svi boje i nitko joj ništa ne može, ja pomalo gledam i što se od poslova nudi u berlinu...

    avatar

    15.07.2015. (14:17)    -   -   -   -  

  • marionetta

    Nisi ponila štap i varalice, i ribolovnu dozvolu?
    Kajak barem?

    avatar

    15.07.2015. (14:52)    -   -   -   -  

  • majra

    Tako ti je to, kad se ne znaš smuvati sa prirodom, moglo bi ti biti bar za nijansu bolje :)

    avatar

    15.07.2015. (16:43)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Plači-štagod si već poslovično (bila) i doma, to sam ti uostalom i rekao... pa zašto bi na moru bilo drugačije. To je izgleda tvoj odabir. To i takvo stanje.
    Ne mogu shvatiti... jer ne znam što bi me/mene natjeralo da (i) morski odmor provedem protivno pozitivnoj energiji i koheziji s familijom.
    Užasavam se izjava onih kojima je GO zapravo godišnji umor. Da me krivo ne shvatiš, robinzonština koju furamo dvadeset godina ne ide bez napora, odricanja, nekomoditeta, opasnosti, brige... Pa ipak svaki put ispadne "centralno mjesto" u memoriji godine.
    Skoro da mi (te) je žao.

    avatar

    15.07.2015. (17:06)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Privukao me komentar od @GP-ZG na naslovnici. Samo da se nadovežem, bila sam slična kao ti. Imala sve za sreću,a tražila je posvuda i vječito gunđala nad životom i ljudima. Dok sreću nisam pronašla u sebi. Možeš putovati bilo gdje, imati bilo što, ali ako nisi odlučio biti sretan, džabe. :)
    Sreća je stanje duha. Da odlučiš da ćeš sam utjecati na svoju pozitivu i životno veselje, neovisno o destinaciji. Putovanje počinje u glavi.
    A još, imaš muža, dječicu (meni je to dodatni razlog za sreću, iako ne mora biti),hladiš se na moru...Ej, koja sreća! Možemo plakati, možemo se smijati- biramo sami.

    avatar

    17.07.2015. (11:04)    -   -   -   -  

  • j.

    tako nešto pokušavam klincu utuviti u glavu: nađi si čvrste točke svemira, kao ona Arhimedova za poluge; nešto što ne samo da te nikad neće iznevjeriti, nego će ti uvijek - i to baš u času kada ga očajnički trebaš - pružiti ushit - priroda, glazba, knjige... :)

    avatar

    17.07.2015. (12:22)    -   -   -   -  

  • limoncelo

    Marina, tvoji postovi su puni nezadovoljstva, kritike, mržnje i pljuvanja po drugim osobama. Zašto?

    Samu sebe činiš nezadovoljnom i nesretnom.

    avatar

    17.07.2015. (18:23)    -   -   -   -  

  • limoncelo

    Ovo nije bio napad na tebe nego iskrena observacija.

    Marina, pregledaj svoje postove, ponajviše one u kojima kritiziraš osobe koje pomažu drugima koji trebaju pomoć. Vrlo je ružno i neprihvatljivo da kritiziraš te drage žene koje pomažu koliko god mogu. Reci nam svima kad si ti pomogla nekome i kako. Žene koje kritiziraš imaju srce i dušu i rade što god mogu. Pozivam te da im se javno ispričaš i, ako najvjerojatnije ne koriste FB i Internet, da im na odgovarajuči način pokažeš da ih cijeniš.

    Ovdje ne želim pisati dugačku poruku, ali želim tebe i sve tvoje, navodno, mnoge prijatelje, zašto ti i oni mrze i vrijeđaju ljude koji su Židovi.

    Zašto mrze Amerikance i navode lažne stvari? Navodite činjenice.

    Hajde da o tome razgovaramo.

    avatar

    18.07.2015. (01:57)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    duhovito i iskreno, kao uvijek... čita se za zanimanjem za razliku od poruka na bocici vode ili sličnih stvari na drugim mjestima...

    avatar

    18.07.2015. (09:36)    -   -   -   -  

  • i tu i tamo

    ma odličan post
    jasna preslika većine ljetovanja
    sve neko pusto glumatanje kak je suuuper, kak je coool, a ono
    kurac od ovce

    avatar

    19.07.2015. (13:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...