Komentari

gordianwolf.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • catwoman

    Odlično !

    avatar

    11.07.2015. (14:26)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ovih sam dana čitao, nisam je dočitao već nastavljam na jesen kad se vratim iz Biograda, knjigu Mudrost zapada od Bertrand Russell-a i u odlomku o Sokratu našao sam upravo taj opis Sokratove metode. Eto, zanimaju nas slične teme. Morski pozdrav.

    avatar

    11.07.2015. (18:44)    -   -   -   -  

  • Gordian Wolf

    Sreca da je Sokrat bio mudar pa nije puno pisao. Njegovim rijecima- problem sa knjigom je sto ona uvijek govori jedno te isto :-D
    No, skolski manipulatori su nas naucili da je covjek rekao "Znam da nista ne znam" i time stvorili masu zbunjenih drzavnih slugu na Zapadu, dok je original "Znam da nista ne znam, zato konstantno pitam"
    Ljudi koji nisu u stanju preispitati SVE svoje stavove i stavove koje im okolina natura nisu nista bolji od stoke za klanje a bas to je Europa imala pri raspadu Rimskog carstva , a to ima i danas - socijalnu drzavu i koloseume za igre, i kad se neodrziv trulez raspao, barbari su usetali. Nisu barbari pred vratima napadali, vec cekali da se truo sistem urusi, sto mi govori da su bili mudriji od izmanipuliranih budala unutra. Povijest se ne ponavlja vec rimuje ;-)

    avatar

    12.07.2015. (05:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...