Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ;)

    nešto je divlje u zraku

    avatar

    11.07.2015. (22:00)    -   -   -   -  

  • deeksha

    Klinci su ti divni!!!
    Bez brige, nećeš ih oštetiti to je posve sigurno:)). Mislim kako će ti kada odrastu biti zahvalni na takvim iskustvima. Osim toga mi smo ipak kultivirane životinje i druženje s prirodom htjeli ili ne ostavlja dubok utisak u nama. Vidim ga pozitivnim bez obzira na svo čudo kukaca i dječju percepciju. Moji u biti nemaju strahove i gađenja tog tipa, ali to je stoga što sam ih od malena izlagala nehumanim uvjetima ;). Grozna sam majka, znam! :)
    Super što si realizirao zadane ciljeve vjerujem da su ovakvi kakve opisuješ sami gušti. :)) Bravo za tebe, život je kratak treba ga pametno koristiti.
    Ja radim još sutra i onda mjesec dana GO- a.

    Dobra ti je fora s linkom ! Ili ga samo ja vidim kao urnebesno komičnu SF priču, mislim onih tri minute koje sam pogledala ? :))

    avatar

    13.07.2015. (17:50)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    @namigušo ili namigušane moram se složiti s tobom ;)

    @deekša hvala na komplimentu. Trudim ih se u ovom pomaknutom svijetu usmjeriti prema pravim vrijednostima i naučiti što su bitne, a što nebitne stvari u životu. Naravno najviše otpora trenutno stiže od najstarije, koja je u tim godinama, ali to je više reda radi nego zaistać. U svakom slučaju nema predaje po tom pitanju. Jer oni su naši najvrjedniji resursi. Za*ebi sva svjetska blaga, ako tu podbacimo.
    Trenutno smo u gradu jer mi se pokvarila kosilica, ali ako ne bude ništa od nedjeljnog treninga za vikend smo opet na rezervnom položaju. Onaj sljedeći tjedan krećemo na jug u posjet podružnici 21. U kolovozu ćemo obići i najjužniju Plaćeničku podružnicu 20.
    Odvoji više vremena za link. Brijem da ćeš promijeniti mišljenje. Ono što mogu potpisati su njegove vrhunske geopolitičke analize, no hoće li se ostvariti njegovo tumačenje svetih spisa i prorokovih izjava - ostaje za vidjeti -> https://www.youtube.com/watch?v=7diqivwIjdU

    avatar

    14.07.2015. (08:38)    -   -   -   -  

  • jelen

    Opet si znači off the grid (ja sam malo on ali jurim nestrpljivo opet u off) Sigurno je jaka energija na tom tvom Žumberku... nisam imao čast ali koliko čujem to je jedan poseban kraj, imam jednog frenda koji je porijeklom od tamošnjih grkokatolika ali su davno otišli sa Žumberka i nemaju više ništa i nikog tamo u Sošicama.
    Super da se klinci uživljavaju fino u taj svijet. Općenito je dragocjeno kad postoji prilika da netko već u djetinstvu vidi funkcioniranje drugačijeg svijeta i života od onoga što zagovara mainstream kultura.

    Proroke i geopolitiku preskačem (jer imam to već više nego dovoljno integrirano u svijesti :-) radije planiram ono na što mogu utjecati- kao što lijepo veliš svi se okreću prioritetima koje instinktivno osjećaju.

    avatar

    16.07.2015. (14:51)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Danas i mi idemo u off. U biti smo od sinoć utovareni i samo još trebam pokupiti kosilicu s popravka, pa krećemo u gorje. Koje je točno tako kako ga opisuješ, puno pozitivne energije i ispražnjeno od ljudi. Pošto od današnjih urbanih kmee-kmee ljudi u takvim predjelima u biti nema nikakve koristi, nadam se kako će na tome i ostati. Dok se istodobno sa potomcima uskoka koji su do danas opstali u tom kraju, komunikacija vrlo lako uspostavlja i održava. Posebice ako ste na istoj valnoj duljini -> http://ap-placenici.blog.hr/2012/08/1630919906/nasa-crvena-i-crna-boje-su- uskoka.html
    Ostaj mi zdravo i spremno do sljedećeg javljanja... ;)

    avatar

    17.07.2015. (13:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...