Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • Annaboni

  Jelo ti je izvrsno, fotke uračunljive bez golotinje koja je čisto zgodna.
  Samo te pozdravljam: danas sam bez komentara. I bolje je tako, zar ne ?

  avatar

  10.07.2015. (13:55)    -   -   -   -  

 • Ana Maria

  na ovom tvom tanjuru pojela bih sve osim mesa, ne zamaraj se objavama na naslovnici, odmaraj. čitamo se:)

  avatar

  10.07.2015. (15:32)    -   -   -   -  

 • majra

  Jedan moj blog prijatelj i ja, zabavljamo se uvece cetujuci, tko ce ujutru na naslovnicu, i u 99 % pogodimo, to ti sve govori.
  Spomenike bih dizala samo pjesnicima i znanstvenicima )

  avatar

  10.07.2015. (16:17)    -   -   -   -  

 • Ti-grica

  Spomenik je kod mosta na Delti?

  avatar

  10.07.2015. (17:11)    -   -   -   -  

 • U zvijezdama piše

  sve si napisao, pusa

  avatar

  10.07.2015. (18:43)    -   -   -   -  

 • ... dražeN ;)

  Je, čim klikneš na uređivanje bloga i izabereš novi post on ti zabilježi vrijeme koje ostaje isto koliko god je editor otvoren, tj. do objave. Da si napravio copy paste teksta, a između išao na novi post, sve bi bilo u redu. Točno, cool blogeri su privilegirani i čitaniji, i baš zato se oni koji to nisu, a čini im se da bi trebali biti, ili im je jednostavno više stalo, povremeno bune. Meni je dolaskom na cool listu broj posjeta udvostručen. Brojač posjeta nešto skoči kada si bloger dana/tjedna ili si u vijestima, a značajno kada je link na dnevnik.hr-u, što je naravno skroz logično. Nego kada smo već kod statistike, koliko imaš jedinstvenih klikova dnevno/mjesečno, ako se to smije pitati blogera, jer kao svima to uopće nije važno. Pitam to zato jer između blogera koje ja pratim, kao i onih na čije sam blogove navratio, tvoj mi je najbolji ili bolje rečeno najkompletniji i najzanimljiviji za pročitati. Ne tupiš na dugo i široko kao što to ja često činim, niti se trudiš dopasti što je danas rijetkost. Ne odgovaraš na komentare, pa ne moram klikati čekajući kada će se ukazati tvoj komentar na moj komentar. Ne daš se uloviti na sitne provokacije, pa se s tobom dosta lako i ne svađati, iako često pišeš postove koji su u najmanju ruku polemični. Završno, ali nimalo manje važno, dapače, volim kada su ljudi iskreni i kada su spremni platiti račun koji će im svijet za to ispostaviti. I da, ako ćeš mi reći da tvoj blog jedini nema veze s egom slatko ću se nasmijati. Eto, živ ti meni bio i dalje pisao ovako dobro kao do sada, a ja ću te komentirati uglavnom kada mi to dođe na red, a to je onda kada uzvraćam komentare, s pokojom iznimkom u kojoj preskočim meni izrazito neprihvatljive blogove, ili odem prekoredno do onih koji su minulim radom zaslužili neki kredit kod mene ;)
  P.S. Manje komentara ima i svojih prednosti, tj. manje ćeš blogova koji te uopće ne zanimaju ti "morati" komentirati. Živjela iskrenost, ali ubijmo iskrenog, osim ako nam njegova iskrenost ne godi taštini, jer onda je sve u najboljem redu. "Blogač ti je supač, komaj me, pliz, kis ;)" bi napisalo iskreno dijete, ali eto, ja si takvu blamažu ne mogu priuštiti, ma u što vjerovao ili mislio da mislim. Sada bi napokon mogao i post pročitati do kraja :)))

  avatar

  10.07.2015. (19:18)    -   -   -   -  

 • Ti-grica

  @drazene....prosvitla si me.....ko bi reka da ovdi te silne regule postoje :-)))

  avatar

  10.07.2015. (20:16)    -   -   -   -  

 • mecabg

  Ja idem obavezno kod onih koji dodju kod mene, a one sa naslovnice obavezno čvrknem i ako mi se dopadne čitam...
  Inače odrasla sam bulječi u taj spomenik i da si me pitao što pretstavlja, rekla bih tetu koja pazi djecu da ne padnu u Mrtvi kanal :))

  avatar

  10.07.2015. (20:19)    -   -   -   -  

 • propheta nemo

  Problem je sâm u sebi. :)

  avatar

  10.07.2015. (21:53)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...