Komentari

gtaradi.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Annaboni

    Ne slažem se s lešinarstvom!

    Ne slažem se ni sa čim vezano za ovaj slučaj , jer priznaj Gorkiću, u čovjeku je da se izbori prvo ZA SVOJE DIJETE a onda i za sebe. Ova Ivana zbog bolesti svoje to nije znala ni mogla.

    avatar

    10.07.2015. (10:12)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    vjerujem da si pitanja postavio u najboljoj namjeri....zaista se svi trebamo zapitati kakvi smo, no ta umorna duša nesretne mlade žene i njenog nevinog anđela zaslužuju mir....pomolimo se za njih i dajmo im mir i razumijevanje barem sada.... R.I.P.

    avatar

    10.07.2015. (10:29)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Često sam i s najodgovornijim imenima hrvatskog novinarstva razgovarao (o drugim temama, ali praktički isto) i uvijek im je odgovor ... ali to naše čitatelje zanima. Da, zanima ih jer ste im vi rekli što ih zanima. I tu postavljam pitanje - kakva je uloga Hrvatskog novinarskog društva, etičkog povjerenstva ... jer svi ovi ostali u novinarskim krugovima samo rade u korist nečijeg profita.

    Trebalo bi puno vremena, dobre volje i truda i nadasve zajedničkog (dogovorenog) djelovanja pa da se u novinama i svim ostalim medijima počnu isticati pozitivne stvari, uspjesi i ostvarenja, vjerujem da bi to čitateljstvo i gledateljstvo isto tako zanimalo. Tu sam velike nade polagao u državnu televiziju i državne medije, kojima na prvu ne bi trebao biti profit već upravo isticanje pozitivnih vrijednosti ovog društva i naših ljudi.

    avatar

    10.07.2015. (15:26)    -   -   -   -  

  • križar

    nismo MI gadovi, Mi smo samo ljudi, nitko od nas ne može "hodati u tuđim cipelama" niti znati što se roji u glavama naših bližnjih ( ili susjeda ili prijatelja) jer budimo brutalno iskreni - svi mi imamo "lice" za van i ono introvertirano! I pomoći se može samo onome koji to hoće jer ja to jako dobro znam - aktivno sam se prije desetak godina "umiješala" ne mogavši podnijeti što ON radi mojoj prijateljici. Poanta - ona je ostala s njim, a ja sam - bivša (fuj) "prijateljica" ( ona i dalje ima deeeebeli sloj šminke)Tak da je to toliko složeno, a o ovom što se dogodilo - šutim sleđena i molim da se to nikom više ne dogodi- nek im je laka zemlja.
    A za medije si potpuno u pravu - što crnje to bolje- i nije istina da "narod" to hoće jer ja bih bila najsretnija da imamo portal ili TV koji objavljuje samo pozitivne i radosne stvari!

    avatar

    10.07.2015. (17:04)    -   -   -   -  

  • Ti-grica

    Zutilo prodaje novine.....taman im dobro doslo, manjak je tema

    avatar

    10.07.2015. (17:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...