Komentari

inasplayground.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • lion queen

    beba iz naše obitelji bi zaspala kao top na zvuk fena za kosu :)))
    a kad je riječ o dilemi, uvijek odmaraj dok beba spava, jer kasnije kreće muving za koji trebaš biti odmorna... kuća će se pospremati kad bude i volje i vremena, neće kući niš bit ako malo pričeka :)

    avatar

    06.07.2015. (13:24)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Meni je muževa baka govorila da majka mora spavati kad god i dijete. Inače, nije bila baš od onih koji opravdati spavanje ako ima posla :))) dakle - odmaraj :)
    U moje vrijeme se savjetovalo davati djetetu da barem licne pravu hranu već u dobi od 2-3 mj., da se navikava na okuse; sok od mrkvice sa 3,mj, kukuruzni griz od 4....itd. Sad se to sve promijenilo a ja, koja sam odgajala sijete po knjigama, sam shvatila da se dijete odgoji i ovako i onako :)))) Jedino sam još uvijek isključiva kad je u pitanju umjetno ili pravo, dakle - pravo mlijeko, kašice od pravog voća a ne kupovne....itd.
    Uglavnom - sigurno nećeš pogriješiti, već ćeš vidjeti na djetetu da li mu to odgovara lili ne :)

    avatar

    06.07.2015. (23:16)    -   -   -   -  

  • Dreamer.

    Odlično što ti spava po noći :)
    Aaaah, sad je i toplo pa voli vodu ;)
    Ma samo ti odmaraj :) Radit ćeš već drugom prilikom :))

    avatar

    07.07.2015. (14:08)    -   -   -   -  

  • Dea

    I mi smo Dori palili fen, usisavač i slično :) ma probajte sa kašicama, Dora je uživala i s tim da sam slagala tak da jede za jedan obrok mlijeko, pa drugu kašica, pa treći mlijeko i tako. Imam ti i ja svakakvih recepata ako ćeš htjeti što sama slagati, pa javiš. Uživaj, odmaraj. Puse.

    avatar

    08.07.2015. (15:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...