Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • borivoj

  majke! tvoja je odlična, pokušaj razgovarati s mojom, dok ti tupi kako bi trebala početi peći kolače, više čistiti, više slušati muža, manje se isticati...

  Bookeraj @ Auzmish

  avatar

  02.07.2015. (15:10)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Vpliv starodavnih žit na zdravje reproduktivnih organov

  Pravijo, da je dobiti otroka nekaj najbolj normalnega na svetu. Vendar na žalost to ne velja za vsakogar. Vse več ljudi ima težave z neplodnostjo in tudi v Sloveniji je stanje resno, saj naj bi po zadnjih podatkih o težavah z zanositvijo poročal že vsak četrti par.

  Vendar pa lahko za zdravje svojih reproduktivnih organov tudi sami naredimo veliko. Predvsem z zdravim načinom življenja, s pozitivnim dojemanjem sveta okrog sebe in z zdravo prehrano. Tukaj se osredotočamo predvsem na uživanje nepredelanih živil, ki v svojem bistvu ohranjajo vse življenjsko pomembne hranilne snovi in jih posredujejo našem telesu.

  Več »

  Uredništvo Pozitivk: Aleš, Igor, Tomaž, Gape

  SONČNA pošta

  avatar

  02.07.2015. (15:11)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Jun 30 at 3:51 PM

  12 ŽIVOTNIH PRAVILA  VELIKI ZAKON – “Kako si sijao, tako ćeš i žnjeti”. Ovo je također poznato i kao zakon “Uzroka i posljedice”. To znači da što god pošaljemo u Svemir, to će nam se i vratiti. Ako želimo sreću, mir, ljubav, prijateljstvo … onda mi trebamo biti sretni, miroljubivi, puni ljubavi i prijateljski nastrojeni.

  ZAKON KREACIJE – Život se ne događa sam od sebe, on zahtijeva naše sudjelovanje. Mi smo jedno sa Svemirom, iznutra i izvana. Što god nas okružuje govori nam i o našem unutarnjem stanju. BUDITE svoji, okružite se s onim što želite da bude prisutno u vašem životu.

  ZAKON PONIZNOSTI – Ne možete promijeniti nešto ukoliko ne naučite prihvatiti. Ono što odbijate prihvatiti, ustrajavati će, ići će dalje za vama. Ako je ono što vidite neprijatelj, ili netko s osobinama koje smatrate negativnim, onda vi sami niste fokusirani na višu razinu postojanja.

  ZAKON RAZVOJA – Gdje god da odeš, tamo si ti. Da bismo rasli u Duhu, mi smo ti koji se moramo promijeniti, a ne ljudi, okruženje i okolnosti oko nas. Sve što imamo u svom životu smo mi sami, i samo nad sobom treba ostvariti kontrolu. Kada promijenimo sebe iznutra, tada naše srce i čitav život prate tu promjenu.

  ZAKON ODGOVORNOSTI – Kada god se pojavi nešto loše u mom životu, tada postoji nešto loše u meni samom. Mi smo odraz onoga što je oko nas i ono što je oko nas odraz je nas samih. To je univerzalna istina. Moramo postati odgovorni za svoj život.

  ZAKON POVEZANOSTI – Čak i kada nam se čini da je ono što radimo bezvrijedno, vrlo je važno da to napravimo kako treba jer je sve u Univerzumu povezano. Svaki korak vodi ka narednom. Mora se prvo započeti s nečim da bi se na kraju uradila cijela stvar. I prvi i posljednji korak imaju istu važnost, jer su oba potrebna da bi se zadatak obavio. Prošlost – sadašnjost – budućnost, sve je povezano.

  ZAKON FOKUSA – Ne možete razmišljati o dvije stvari istovremeno. Kada je naš fokus na duhovnim vrijednostima, onda nećemo imati niže porive, poput pohlepe, požude ili bijesa.

  ZAKON DAVANJA I GOSTOPRIMSTVA – Ako vjerujete da je nešto istina, onda ćete povremeno u životu biti pozvani da demonstrirate tu određenu istinu. U tim trenucima ono što smatramo da smo naučili, pokazujemo u praksi.

  ZAKON SADA I OVDJE – Ukoliko previše gledamo u prošlost, propuštamo biti sada i ovdje. Stare misli, stari šabloni ponašanja, stari snovi … Sprečavaju nas da imamo nove.

  ZAKON PROMJENE – Povijest se ponavlja sve dok ne naučimo lekcije koje su nam potrebne da bismo promijenili svoj put.

  ZAKON STRPLJENJA I NAGRADE – Svaka nagrada zahtijeva početni trud. Nagrade koje imaju trajno djelovanje zahtijevaju strpljenje i stalni trud. Prava radost nastaje kada radimo ono što trebamo raditi i puštamo da nagrada sama dođe u svoje vrijeme.

  ZAKON ZNAČAJA I INSPIRACIJE – Uvijek vam se uzvraća ono što ste unijeli u nešto. Prava vrijednost nečega je direktan rezultat energije i namjere koji su uloženi u to. Svaki osobni doprinos je istovremeno i doprinos Cjelini. Djela kojima nedostaje svjetlosti nemaju utjecaj na Cjelinu. Djela koja u sebi sadrže ljubav, unose život i inspiriraju Cjelinu.

  avatar

  02.07.2015. (15:28)    -   -   -   -  

 • borivoj

  PRIČA

  Jedna privatna škola u Hamiltonu se suočila s jedinstvenim problemom.

  Nekoliko 12-godišnjih djevojčica je počelo da koristi ruž za usne i da se maže u WC-u. To je još i bilo u redu, ali nakon što bi nanijele ruž, prislonile bi usne na ogledala i ostavljale bi gomilu malih otisaka. Svake večeri je čistač obrisao te otiske, a idući dan bi se pojavili opet.

  Konačno, direktorica je odlučila da se nešto mora poduzeti. Pozvala je djevojčice u WC, kao i čistača. Objasnila je da svi ti otisci uzrokuju veliki problem čistaču, koji mora svake večeri da čisti ogledala (možete samo zamisliti stavove malih princeza).

  Da bi pokazala kako je teško čistiti ogledala, direktorica je zamolila čistača da pokaže devojčicama.

  On je uzeo svoju krpu, umočio je u WC-školjku i obrisao ogledalo njom. Od tada, više nije bilo otisaka usana na ogledalima.

  avatar

  02.07.2015. (16:07)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Poštovani,

  izložba najvaljena za subotu u programu "Pod ložom - iznad svih" 2015. - gostovanje slovenskih umjetnica
  Tjaše Skapin - dizajnerice odjeće i Sandre Kocijančić - dizajnerice nakita te njihovih gostiju,
  trajati će od 18 do 22 h.

  Molila bih da uvažite izmjenu termina nastupa radi nastalih vrućina . Hvala na razumijevanju.

  Doboro došli !

  Vita - art - Kulturno- umjetnička udruga , Morana Knez ( mob.092 209 44 52 ili 091 521 31 86)

  uz potporu Grada Kastva i Turističke zajednice Grada Kastva

  avatar

  03.07.2015. (09:08)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...