Komentari

staroinovo.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


 • Piše - Branko Stojković

  KOVANJE ANTI-HRVATSKE UROTE (1)

  U Hrvatskoj postoje stotine srpskih novinara, dopisnika i suradnika, između ostaloga oni su lobisti za pravoslavnu crkvu, te ili su oni lijevo orijentirani. Njihov je cilj pomoću "pisanja i pera" nametnuti svoje mišljenje. Činjenica je; da im sve smeta što je hrvatsko, odnosno oni to - nazivaju ustaškom ideologijom.

  U Bjelovar dolazi 01. srpnja 2015., novinar Drago Hedl, u narodnu knjižnicu "Petar Preradović", na predstavljanje svoje knjige, tj. romana "izborna šutnja" i "ispovjedna tajna". Ciklus književnici i novinari održati će se u studijskom odjelu, Trg Eugena Kvaternika 11/2 u 19,00 sati. Uvodnu i uredničku riječ dati će Nenad Rizvanović.

  Srpsko narodno vijeće na čelu sa izdavačem Miloradom Pupovcem, pokrenulo je u Hrvatskoj novine i portal "Novosti", kojih je glavni urednik Ivica Đikić i Tamara Opačić. Moram na početku odmah reći: da ja nemam ništa protiv "srpske manjine"u Hrvatskoj, kao ljudi koji navodno drže do svoje kulture. Ali imam protiv kad oni putem urote i propagande ruše i omalovažavaju sve što je izvorno Hrvatsko.

  Znamo o čemu piše "tobožnji Hrvat" Drago Hedl, da on već godinama optužuje hrvate za ratne zločine u "Domovinskom ratu". Njegovi isto-mišljenici su: Srećko Pulig , Viktor Ivančić, Sinan Gudžević, Marinko Čulić, Boris Rašeta, i dr. Ta novinarska i intelektualna elita putem "smišljene" propagande ružno piše i govore o nacionalnoj Hrvatskoj.

  Da apsurd bude još veći takve novine i knjige i drugi časopisi se financiraju iz Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske i ministarstva kulture. U posljednja dva desetljeća "za tu političku pozornicu" potrošene su milijune i milijune kuna od hrvatskih poreznih obveznika... Što se danas pitamo - što je rezultat krize? Očito je, da sistem vrijednosti ne štima.

  -------------------------------------------------
  Branko Stojković
  ---------------------------------------
  http://crostojkovic1958.blog.hr
  27. lipanj 2015.
  BJELOVAR, 43000
  brankostojkovic152@yahoo.com
  Članaka; 2640.
  ++++++++++++++++++++++
  095/814-8-290 (Štit)

  avatar

  28.06.2015. (14:52)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...