Komentari

proglasi.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Proglasi

    ?

    avatar

    27.06.2015. (06:58)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    ahahahaha.....aj ti Mujo pod tenk... :)))

    avatar

    27.06.2015. (10:48)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Odličan vic :)))

    avatar

    27.06.2015. (13:51)    -   -   -   -  

  • Elle-o-nora

    Malo sam pročitala i postove ispod..Mujo na crnim tipkama je super hahahaa

    avatar

    27.06.2015. (13:53)    -   -   -   -  

  • Piše - Branko Stojković

    KOVANJE ANTI-HRVATSKE UROTE (1)

    U Hrvatskoj postoje stotine srpskih novinara, dopisnika i suradnika, između ostaloga oni su lobisti za pravoslavnu crkvu, te ili su oni lijevo orijentirani. Njihov je cilj pomoću "pisanja i pera" nametnuti svoje mišljenje. Činjenica je; da im sve smeta što je hrvatsko, odnosno oni to - nazivaju ustaškom ideologijom.

    U Bjelovar dolazi 01. srpnja 2015., novinar Drago Hedl, u narodnu knjižnicu "Petar Preradović", na predstavljanje svoje knjige, tj. romana "izborna šutnja" i "ispovjedna tajna". Ciklus književnici i novinari održati će se u studijskom odjelu, Trg Eugena Kvaternika 11/2 u 19,00 sati. Uvodnu i uredničku riječ dati će Nenad Rizvanović.

    Srpsko narodno vijeće na čelu sa izdavačem Miloradom Pupovcem, pokrenulo je u Hrvatskoj novine i portal "Novosti", kojih je glavni urednik Ivica Đikić i Tamara Opačić. Moram na početku odmah reći: da ja nemam ništa protiv "srpske manjine"u Hrvatskoj, kao ljudi koji navodno drže do svoje kulture. Ali imam protiv kad oni putem urote i propagande ruše i omalovažavaju sve što je izvorno Hrvatsko.

    Znamo o čemu piše "tobožnji Hrvat" Drago Hedl, da on već godinama optužuje hrvate za ratne zločine u "Domovinskom ratu". Njegovi isto-mišljenici su: Srećko Pulig , Viktor Ivančić, Sinan Gudžević, Marinko Čulić, Boris Rašeta, i dr. Ta novinarska i intelektualna elita putem "smišljene" propagande ružno piše i govore o nacionalnoj Hrvatskoj.

    Da apsurd bude još veći takve novine i knjige i drugi časopisi se financiraju iz Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske i ministarstva kulture. U posljednja dva desetljeća "za tu političku pozornicu" potrošene su milijune i milijune kuna od hrvatskih poreznih obveznika... Što se danas pitamo - što je rezultat krize? Očito je, da sistem vrijednosti ne štima.

    -------------------------------------------------
    Branko Stojković
    ---------------------------------------
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    27. lipanj 2015.
    BJELOVAR, 43000
    brankostojkovic152@yahoo.com
    Članaka; 2640.
    ++++++++++++++++++++++
    095/814-8-290 (Štit)

    avatar

    28.06.2015. (14:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...