Komentari

hidradenitissuppurativa.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Nemarni

    Zivotinje jesu cudo, obzirom da imam 2 dobermana stara godinu dana, znam o cemu pricas. Stvarno umeju da razumeju patnju, ili bar da ti smireno prave drustvo :) Lizu me po rukama i nogama kada cutim i kad sam neraspolozen. Svima preporucujem uzimanje ljubimca, iznenadili bi se kako umeju da izmame osmeh cak i kad ti nije ni do cega... Mozda me se Ivica seca, ja sam onaj nemarni, sto se nije javljao skoro... Mozda cu nekoga obradovati sa saopstenjem da sam uspeo da skrenem misli sa HS-a, ne svojom voljom nazalost. Zbog konstantne upale u organizmu, (CRP protein) i problema sa stitnom zlezdom, dobio sam uzasne aritmije i niz boljki koje mi ometaju svakodnevnicu. Mi sa HS-om smo izdrzljiviji od ostalih pa se i ne zalim :) Sada sam ozenjen covek koji radi na bebi sa svojom suprugom, uskoro idemo na vantelesnu oplodnju... Kontam sebe kao izuzetno stabilnu psihicku osobu, inace odavno ne bih bio u vinklu. URA za mene :) I dalje mi se javljaju upale, bas pre neki dan sam iscedio jeziv cir sa straznjice, koji i dalje curi, i verovatno ce narednih 6 meseci... Opet gaze i zavoji, nemogucnost dizanja ruku u vis, ali to sam skapirao kao svoju svakodnevnicu. Sta ima kod tebe Ivice? Kako zivot?

    avatar

    18.07.2015. (17:47)    -   -   -   -  

  • Hidradenitis Suppurativa

    Naravno da te se sječam, Nemarni!!!! Životinje su čudesne i žao mi je što nisam u prilici da udomim koju. Mene si obradovao sa skretanjem misli sa HS-a i želim da tako i nastaviš! Psihička stabilnost je jedna od najvažnijih stvari kod ovog našeg, iako je mnogi znaju gubiti kada HS podivlja.
    Ćestitam od srca na bračnom statusu i nadam se da će skoro doći i beba!! Ja evo krčkam na + 40 i čekam na operaciju pazuha.Sve u svemu,zadovoljan!! Tebi i svima koji znaju HS želim što ugodnije ljeto!!!

    avatar

    19.07.2015. (15:24)    -   -   -   -  

  • Love

    Bilo bi dobro da pustis kaqkvu mjuzu dok se ovo iscitava...
    Eto ja bih preporucijo jednog tvog prijatelja....

    avatar

    31.07.2015. (12:07)    -   -   -   -  

  • Love

    http://www.icompositions.com/music/song.php?sid=211843

    avatar

    31.07.2015. (12:27)    -   -   -   -  

  • Hidradenitis Suppurativa

    Dragi Love, ideja je dobra ali znaš da sam neuk u instalacijama, pa ako vidiš mog popularnog prijatelja reci mu da mi se javi!!!

    avatar

    31.07.2015. (12:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...