Komentari

novapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (0)

Marketing


  • semper_contra

    O referendumima i Živom zidu neću, o njima moje mišljenje znaš. Uostalom poanta teksta je na kritici sindikata i sindikalnih čelnika. E tu smo u potpunosti jednaki. Današnje sindikate (a ima ih ko kusih pasa) nisam cijenio nikada. Zadnji koji su nešto vrijedili bili su oni iz ex Juge koji su nas opskrbljivali svinjskim polovicama po nižim cijenama.
    Današnji sindikati su desna ruka vlasti i sva njihova napuhivanja služe samo za zavaravanje puka. Eto mi se bunimo, a vlast neda. Nešto kao ono: držte me da ga ne bijem.

    što se pak tiče tvoje konstatacije: "Sabornici ( naši zaposlenici !!! ) su si odavno sami definirali plaće, imunitete, kojekakve druge povlastice, što je isto suludo..." već odavno tvrdim da su sabornici u najvećem sukobu interesa od svih onih koje oni optužuju za to, obzirom da sami sebi određuju sve svoje sinekure.I kad to nekome govorim onda je najčešći odgovor: "Gledaj, ja to nisam tako vidio, a istina je!" Naš narod, glasački puk, uglavnom gleda ali ne vidi.
    Nažalost, ja sam pesimista, i ne vjerujem da bi itko tko se dočepa (uvali) u saborske klupe i želi tamo ostati bio spreman da se protiv toga bori. Čak ni zastupnici iz redova Živog zida. Ako bi i pokušali bili bi jednostavno najureni iz sabornice od većine koja se tih sinekura ne želi odreći.
    Stoj mi dobro.

    avatar

    15.09.2015. (17:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...