Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • many-rivers-to-cross

  Svatko tko napiše da je danas svijet bolji nego prije 100 godina i da čovječanstvo napreduje zreo je za psihijatriju. Emocionalna uskraćenost jebena je osobina.. Čini se da emocionalno uskraćeni bježe od istine u kolektivni narcizam i idolatriju razuma - što je zbog debele iracionalnosti njihovih stavova čista smijurija.. Oštrić - ekologist??? Ma dajte molim vas :-) Što bi rekao Puhovski za SDP - nisu ružičasti a kamoli crveni! Isto vrijedi za takozvane "ekologiste" Oštrićevog tipa - nisu ni SMB-zeleni a kamoli zeleni.. Takozvani "ljevičari" koji su u suštini ultrakonzervativci, tek u nijansama različiti od desničarskih konzervativaca.. Predstavljajući se ekologistima varaju sebe i pokušavaju varati druge.. Nastupajući kao sekularno krilo katoličke crkve, čvrsto ukotvljeni u srednjevjekovlju i "velikom kotaču života", ne razumijevajući današnju znanost i njeno značenje, ne razumijevajući istinski progresivna zbivanja u svijetu.. nesposobni za iole holističku sliku svijeta, ne razumijevajući svijet, ne razumijevajući živa bića, ne razumijevajući etiku.. jedino što oni razumiju su lamentacije o vlastitoj grandioznosti, uz kolektivnu podršku dakako..

  avatar

  14.06.2015. (10:11)    -   -   -   -  

 • Zoran Oštrić

  A šefe, ajd budi cool pa napiši svoje pravo ime! Ovak anonimno hračkat po nekom tko iz svojih stavova stoji javno, fakat jadno jest!

  Ja imam i znanstvenu potvrdu da sam ekologist. Jedan profesor politologije spominje me kao takvog u svojoj knjizi o političkim ideologijama. :-)

  avatar

  14.06.2015. (19:37)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...